x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis: Noile măsuri, gândite pentru a încetini efectiv răspândirea virusului. Trebuie să fim uniți!

Iohannis: Noile măsuri, gândite pentru a încetini efectiv răspândirea virusului. Trebuie să fim uniți!

06 Noi 2020   •   15:58
Iohannis: Noile măsuri, gândite pentru a încetini efectiv răspândirea virusului. Trebuie să fim uniți!

Klaus Iohannis susține că noile măsuri luate de Guvern sunt gândite pentru a încetini răspândirea virusului, iar rezultatele se vor vedea peste două sau trei săptămâni

„Pandemia, din păcate, este o îngrijorare din ce în ce mai mare pentru noi. Ați văzut cu siguranță datele. Din păcate astăzi am trecut efectiv de 10.000 de persoane nou infectate și am prevăzut această situație încă de aseară împreună cu guvernul noi măsuri noi măsuri care au fost bine gândite, măsuri ferme, care vor fi aplicate începând de luni, deci de săptămâna viitoare, măsuri care sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea pandemiei, deci care sunt gândite pentru a încetini efectiv răspândirea virusului în populație. Sunt măsuri care cu siguranță vor duce la o încetinire a răspândirii virusului, măsuri care ne afectează pe toți, dar în astfel de circumstanțe de pandemie trebuie să fim uniți, noi toți să fim o echipă, toți românii să fim o echipă și în final să trecem cu bine peste această pandemie”, spune Klaus Iohannis.

El menționează că rezultatul restricțiilor aprobate joi seara de Executiv vor fi vizibile peste două-trei săptămâni, scrie Mediafax

„Multe din măsurile care au fost decise ieri au fost așteptate de fapt și pot să vă asigur că toate aceste măsuri au fost discutate cu experți cu specialiști și așteptăm sigur primele rezultate abia peste două sau trei săptămâni. Toate aceste măsuri care au fost discutate și vor fi puse în practică astăzi, mâine, poimâine sunt măsuri care necesită un timp suficient de lung pentru a produce rezultate”, conchide șeful statului.

 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis