x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul ascuns din Biblie: Cea mai mare controversă

Mesajul ascuns din Biblie: Cea mai mare controversă

02 Oct 2014   •   08:00
Mesajul ascuns din Biblie: Cea mai mare controversă

De cele mai multe ori, interpretarile biblice au avut menirea sa induca pur si simplu oamenii in eroare sau sa creeze o imagine perfectionista asupra vietii din trecut, pe care s-o proiecteze asupra viitorului.

Citeşte şi Iisus, un personaj fabricat? CONSPIRAŢIA care pune pe jar creştinii

De asemenea, exista numeroase voci care sustin ca de fapt Biblia este o insiruire de caractere care contin numeroase mesaje codate, pe care divinitatea le-a inserat in diverse povesti cu talc, scrie efemeride.ro. Numerosi au fost cei care au cautat sa sparga aceste coduri, dar niciun rezultat spectaculos nu a fost niciodata inregistrat.

Atunci cand Vechiul Testament a fost studiat dintr-o perspectiva inovatoare, s-a ajuns la concluzia ca uneori lucrurile nu par ceea ce sunt sau chiar ca Dumnezeu poate fi privit din diverse perspective. Potrivit datelor biblice, in Vechiul Testament Dumnezeu este cunoscut sub numele de Yahwe. El este creatorul Universului din care facem parte si el dicteaza mersul lucrurilor. Yahwe iti iubeste creatia si din acest motiv l-a calauzit pe om, in trecutul indepartat, pe traseul evolutiei sale.

Citeşte şi BIBLIA ascunsă printre rânduri: Perversiuni şi barbarie în cartea sfântă

Cu toate acestea, este de remarcat faptul ca Yahwe aa fost insetat de sange in Vechiul Testament si oferea indicatii precise si clare lui Moise cu privire la jertfe pentru a nu se pierde niciun strop de sange.

Mai multe secrete ascunse în Biblie pe RomâniaTV.net.

×