x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ochiul părintelui Arsenie Boca lăcrimează din nou

Ochiul părintelui Arsenie Boca lăcrimează din nou

07 Iul 2015   •   14:10
Ochiul părintelui Arsenie Boca lăcrimează din nou
Sursa foto: aradon.ro

Icoana care îl înfățișează pe părintele Arsenie Boca fusese furată, a fost adusă înapoi și găsită de proprietari în curtea casei lor din comuna Semlac, judeţul Arad, doar că nu mai lăcrima.

A fost pusă, din nou, de proprietari la locul ei, un altar realiozat chiar în casa lor... fără, însă, ca din ochiul stâng al părintelui să mai curgă mir, potrivit aradon.ro.

Minunea însă s-a repetat și, de sâmbătă, de la orele 16.00, mirul a reînceput să curgă din ochi, iar florile din jurul icoanei, care se ofiliseră în absența ei, susține proprietara, s-au revigorat.

Bucuria a fost deplină pentru credincioșii din Semlac, dar și pentru cei care vin din alte localități să se închine la icoana care se spune că e făcătoare de minuni. Proprietarii spun că vor permite în continuare credincioșilor să intre la ei în casă, în fiecare zi, până seara la orele 20.00.

„Cei care au nevoie de părintele Arsenie Boca pot intra la noi în casă și să se închine. Ne bucurăm dacă părintele îi va ajuta în necazurile lor”, a declarat printre lacrimi de bucurie proprietara.

×
Subiecte în articol: semlac arsenie boca lacrimi ochi