x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neghiobie scumpa - RATB cumpara aer de 4 milioane euro

Neghiobie scumpa - RATB cumpara aer de 4 milioane euro

01 Iul 2006   •   00:00

Municipalitatea Bucurestiului va investi patru milioane de euro pentru montarea instalatiilor de aer conditionat, inexistente in prezent, in autobuzele Mercedes, a anuntat ieri directorul Gheorghe Aron.

VENTILATIE. Directorul RATB sustine ca in noile autobuze Mercedes nu este "nici mai cald, nici mai frig" decat in alte mijloace de transport, locuinte sau magazine bucurestene. "Reclamatiile au aparut numai pentru autobuzele Mercedes, nu si pentru alte mijloace de transport ale regiei. Probabil ca asteptarile au fost mult prea mari... Nu stiu. Ce stiu este ca sistemul de ventilatie functioneaza pe toate cele 70 de autobuze Mercedes", a precizat Gheorghe Aron. El a precizat ca nici unul din cele 70 de autobuze Mercedes - care circula in prezent in Bucuresti - nu are montata instalatie de aer conditionat.

Reclamatiile calatorilor si nemultumirea primarului general Adriean Videanu - care anunta, in urma cu o luna, ca in autobuzele Mercedes "vara va fi frig, iar iarna cald" - a determinat conducerea regiei sa ia masuri pentru confortul calatorilor.

×
Subiecte în articol: observator