x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neinteresant

Neinteresant

12 Oct 2006   •   00:00
1 Anuntul ministrului liberal Adrian Iorgulescu potrivit caruia "tratamentul" excluderii din PNL i-ar putea fi aplicat si fostului presedinte Valeriu Stoica.
Cu alte cuvinte: "Semnalul vi l-am dat. Ce mai asteptati?". A se citi presiuni la adresa filialei Sector 5 care va decide saptamana viitoare daca il va exclude sau nu pe Valeriu Stoica din PNL.

2 Informatiile ca noul statut al PSD ar putea aduce modificari substantiale in conducerea partidului si ar da presedintelui Mircea Geoana putere maxima.
Interesant ar fi daca acest statut va preciza si pozitia fostilor in partid. Ion Iliescu, de exemplu. Nu de alta, dar daca mai vine o data si il mai apeleaza o data pe Geoana folosind cuvantul ala rusinos care incepe cu p, atunci vor fi doar vorbe-n vant.

3 Deputatii pot utiliza lunar 4.373 de litri de benzina, aproape jumatate din aceasta revenind grupurilor parlamentare ale PSD, PNL si PD.
E bine, nu zicem nu, ca sunt alesii nostri. Trebuie sa avem grija de ei. Dar ne roade o curiozitate. Cati litri sunt folositi pentru activitati parlamentare si cati pentru extra? De exemplu, pentru shopping, plimbari in aer liber, dus nevasta la coafor etc. Tare am vrea sa stim.

×
Subiecte în articol: observator