x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fostă jurnalistă s-a sinucis din dragoste, sărind de la etajul şapte al unui bloc din Bucureşti

O fostă jurnalistă s-a sinucis din dragoste, sărind de la etajul şapte al unui bloc din Bucureşti

02 Iul 2014   •   14:57
O fostă jurnalistă s-a sinucis din dragoste, sărind de la etajul şapte al unui bloc din Bucureşti
Sursa foto: O fostă jurnalistă s-a sinucis din dragoste, sărind de la etajul şapte al unui bloc din Bucureşti

Ionela Macovei, in varsta de 25 de ani, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, s-a sinucis miercuri dimineata, in Bucuresti, aruncandu-se de la etajul 7 al unul bloc de pe Bulevardul Magheru. Fostă jurnalistă de presă locală, din noiembrie 2013, brailenca era director regional de vanzari la Posta Romana.

Se pare că, dupa o cearta aprinsa cu iubitul ei, Ionela a decis sa isi puna capat zilelor, nesuportand despartirea de cel pe care il iubea de mai bine de jumatate de an. Tanara care locuia impreuna cu sora sa, in chirie, intr-un apartament de pe Bulevardul Magheru, a trimis-o pe cea din urma pana la magazin pentru a-i cumpara "ceva de baut".

In momentul in care a ramas singura in locuinta, Ionela Macovei s-a aruncat de la etajul 7, izbindu-se de ciment, chiar sub privirile surorii sale, care de abia iesise din cladire. Impactul puternic i-a adus moartea tinerei brailence, eforturile echipajului medical sosit la fata locului fiind in zadar. Ionela Macovei avea bazinul, coastele, ambele picioare, dar si mana dreapta, rupte.



×