x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pacalit de fiul unui fost senator

Pacalit de fiul unui fost senator

de Lucian Dobrater    |    28 Oct 2005   •   00:00

Un cetatean belgian de origine romana a fost escrocat de fiul ex-senatorului PSD de Alba Cornel Filipescu cu 42.100 euro.

CONTRACT. Barbatul a platit banii ca avans la o casa in Alba-Iulia si a incheiat un contract de prestari servicii cu firma lui Daniel Nicolae Filipescu. "Anul trecut, in aprilie, am semnat un contract cu SC Cordial Plus din Alba-Iulia pentru constructia unei case. Am platit 75%, adica 42.100 euro, casa trebuia sa fie finalizata pana in luna septembrie a anului trecut", spune Florin Stefaniuc.

A trecut mai bine de un an si imobilul nu a fost terminat. Acest lucru l-a facut pe beneficiar sa mai cheltuiasca inca 25.000 euro, dar nu a reusit sa obtina casa contractata. Patronul firmei constructoare nu mai vrea sa ridice casa, invocand diferite motive. Politistii de la Investigarea Fraudelor au inceput o ancheta, dar inca nu au luat vreo masura concreta.

ANCHETA. "Investigatia se desfasoara la Biroul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba. Fiecare cercetare are un timp care nu poate fi prestabilit, insa va asigur ca in cel mai scurt timp lucrarea va avea o solutie", a precizat comisarul-sef Tudor Grindean, seful IJP Alba.

PROTEST. Daca nu se va face dreptate in acest caz, cetateanul belgian si sotia sa sunt decisi sa faca greva foamei in Capitala, in fata Ambasadei Belgiei. Potrivit unor surse, firma condusa de fiul ex-senatorului a mai pacalit si alte persoane cu cetatenie straina din judetul Alba.

×
Subiecte în articol: observator