x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șef al Poliției de Frontieră Galați, implicat într-un scandal sexual cu o minoră

Un șef al Poliției de Frontieră Galați, implicat într-un scandal sexual cu o minoră

de Redacția Jurnalul    |    18 Mai 2024   •   23:20
Un șef al Poliției de Frontieră Galați, implicat într-un scandal sexual cu o minoră

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă și deocamdată se fac cercetări doar în ceea ce privește fapta, nu și asupra unei persoane.

Ancheta a început după descoperirea unei conversații între adolescenta de 14 ani, din județul Brăila, și șeful Poliției de Frontieră Galați, susțin surse apropiate anchetei.

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public cu privire la un factor din conducerea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați, suntem abilitați să vă informăm următoarele: Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări în regim de urgență în vederea clarificării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul acestora, conform competenţelor și în conformitate cu Statutul Poliţistului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va lua măsuri legale în consecinţă. Subliniem faptul că Poliția de Frontieră tratează cu atenție maximă această situație particulară, care nu reprezintă personalul Poliției de Frontieră, majoritatea polițiștilor de frontieră dând dovadă de o conduită civică și morală ireproșabilă atât în timpul programului cât și în timpul liber”, a transmis Poliția de Frontieră.

Ancheta preliminară va stabili dacă bărbatul va fi cercetat în dosarul penal pentru infracțiuni sexuale cu minori.

×