x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pantera roz de la Înalta Curte NU VREA MUNCA INTELECTUALĂ în penitenciare

Pantera roz de la Înalta Curte NU VREA MUNCA INTELECTUALĂ în penitenciare

de Dan Constantin    |    26 Feb 2016   •   08:23
Pantera roz de la Înalta Curte NU VREA MUNCA INTELECTUALĂ în penitenciare

Madama promovată de pa faleza Dunării la Înalta Curte s-a prezentat regulamentar la apelul de bilanț de la Casa Armatei. Avea un deupies roz, ca lenjeria intima de la AQVILA, imputata de Curtea de Conturi brigazii de interventie a Politiei. DACĂ NU PLACE COMPARATIA,pot adăuga ca țolul festiv fost achiziționat la pachet cu tableta roz care o însoteste pe madam Rarinca la plenarele CSM.

Împaunată lănga Iohannis în prezidiu, neștearsă bine pe obraz de pupăturile recente cu Basescu, madama de la Cotul Pisicii a pornit o diatribă în contra detinutilor care au darul scrisului. L-a bagat la inaintare și pe Balzac, crezand ca Mizerabilii a fost scris la Bastilia. A fost în vorbe si cu englejii care s-au mirat de literatura de penitenciar. Ce scrisori ar fi scris pe bune Rarinca din puscaria programata de madama cu cheita justitiei?Avea drept sa-si strige disperarea?

NU NE-A LAMURIT PARTENERA INSTITUȚIILOR DE FORTA PE CALE SA-SI TERMINE MANDATELE DATE DE BASESCU.

O singura grija am pentru pantera roz-cum Dracu ies petele pe culoarea asta sensibilă, pentru ca pe conștiintă ele sunt rezolvate cu matanii. Multe cât sa facă bătături la genunchi!

Asa să o ajute Dumnezeu, să facă ore suplimentare, scriiind din toate pozitiile și închinându-se cu două măini!

×