x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Papici evită ancheta CSM

Papici evită ancheta CSM

de Dan Constantin    |    15 Noi 2013   •   11:33
Papici evită ancheta CSM
Sursa foto: captura video

Procurorul Lucian Papici, aflat in centrul uriasului scandal al fermei prezidentiale de la Nana, nu va cere CSM un punct de vedere asupra integritatii lui profesionale.

El a declarat unei publicatii de casa, EVZ,  ca nu va apela la aceasta modalitate deoarece nu crede ca politicienii pot fi sanctionati pentru declaratiile lor. Punctul lui de vedere surprinde, mai ales ca Alina Ghica anunta prin aceeasi gazda amabila disponibilitatea CSM de a lua in lucru o asemenea cerere.

Discretia lui Papici, foarte vocal in spatiul public in alte situatii, arata ca procurorul DNA evita investigatia inspectiei judiciare, care ar trebui sa analizeze implicarea lui in ancheta  privind terenurile agricole din comuna Nana. Traian Basescu a declarat ca nu il cunoaste pe Papici dar i-a telefonat ca sa-i ceara scuze pentru implicarea lui in scandalul achizitiei terenului de 290 de hectare. Premierul Victor Ponta  a precizat insa  ca Basescu l-a chemat de mai multe ori pe Papici. Lucian Papici urmeaza sa fie audiat de CSM in urmatoarele zile pentru a primi avizul sectiei de procurori  pentru numire in functia de sef de serviciu in cadrul  DNA.Audierile au fost pina acum transmise in direct pe site CSM.Oana Haineala, sefa CSM evita sa-l expuna pe Papici in cadrul acestei proceduri, pina acum nefiind anuntata data audierii.

×
Subiecte în articol: lucian papici evita ancheta CSM