x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Presedinte interimar PNL - Stoica il vrea pe Flutur

Presedinte interimar PNL - Stoica il vrea pe Flutur

de Aniela Nine    |    12 Noi 2006   •   00:00

Valeriu Stoica a declarat ieri pentru Mediafax ca preluarea ad-interim a presedintiei PNL de catre Gheorghe Flutur, dupa retragerea lui Tariceanu, este singura garantie ca un Congres extraordinar va permite desfasurarea unei competitii oneste, la adapost de manipularile curentului "petroliberal".

Valeriu Stoica (foto) a declarat ieri pentru Mediafax ca preluarea ad-interim a presedintiei PNL de catre Gheorghe Flutur, dupa retragerea lui Tariceanu, este singura garantie ca un Congres extraordinar va permite desfasurarea unei competitii oneste, la adapost de manipularile curentului "petroliberal".

Flutur a respins insa ideea lui Stoica, el sustinand ca nu este oportuna organizarea unui congres extraordinar si ca, in schimb, va actiona pentru stabilirea, de urgenta, a unei intrevederi Tariceanu-Stolojan. De altfel, purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ca Biroul Executiv al partidului care se va intruni maine va stabili persoanele care vor negocia cu Stolojan revenirea in partid. (A.N.)

×
Subiecte în articol: observator