x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razbunare sau avertisment? - Masina de judecator incendiata la Arad

Razbunare sau avertisment? - Masina de judecator incendiata la Arad

de Violeta Fotache    |    28 Noi 2005   •   00:00

Sambata noapte, magistratul Caius Lazarescu, din cadrul Tribunalului Arad, a avut parte de o surpriza total neplacuta. In timp ce se afla la o nunta organizata in Hotelul Coandi din Arad, masina cu care s-a deplasat pana acolo a fost incendiata.

Sambata noapte, magistratul Caius Lazarescu, din cadrul Tribunalului Arad, a avut parte de o surpriza total neplacuta. In timp ce se afla la o nunta organizata in Hotelul Coandi din Arad, masina cu care s-a deplasat pana acolo a fost incendiata: "Este vorba despre o mana criminala care a provocat in mod intentionat incendiul", ne-a declarat ieri Catalin Popescu, seful Biroului de presa al IGP. Autoturismul este un luxos Audi A6, inmatriculat pe numele mamei judecatorului, dar folosit in fapt de magistratul Lazarescu. A fost incendiat, stropit cu un lichid inflamabil, potrivit martorilor oculari, de catre un barbat care s-a tot invartit pe langa autoturismul parcat in fata hotelului. Cand masina a fost cuprinsa de flacari, barbatul a fost vazut la volanul unui Ford negru care a demarat in forta. S-a intamplat dupa miezul noptii. Flacarile au fost stinse chiar de proprietarii masinii inainte de sosirea pompierilor, masina fiind distrusa aproape in intregime.

ANCHETA. "Mana criminala" urmeaza sa fie identificata in cadrul anchetei pornite deocamdata pentru infractiunea de distrugere. Nu este exclus insa ca magistratul sa fie victima razbunarii vreunui fost detinut ori chiar sa fi primit, astfel, un "avertisment" menit sa determine o anumita solutie in vreunul dintre dosarele instrumentate de judecator.

×
Subiecte în articol: observator