x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoferii din România vor putea achita rovinieta pe internet sau cu ajutorul telefonului mobil

Şoferii din România vor putea achita rovinieta pe internet sau cu ajutorul telefonului mobil

25 Oct 2012   •   17:12
Şoferii din România vor putea achita rovinieta pe internet sau cu ajutorul telefonului mobil

Conducătorii auto din România pot achita taxa de drum către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România prin intermediul telefonului mobil, accesând aplicaţia lansată de site-ul e-rovinieta.ro şi disponibilă pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piaţă în acest moment - iOS, Android şi Windows Phone.

"Aplicaţia este gratuită şi poate fi folosită de orice terminal cu o conexiune la internet. Orice persoană fizică sau juridică poate utiliza aplicaţiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un număr nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate în funcţie de datele proprii, care, o dată introduse, sunt înmagazinate spre a fi folosite cu uşurinţă pentru comenzi viitoare. Aplicaţiile salvează de asemenea şi rovinietele emise, ajutând utilizatorul să vadă în permanenţă statusul comenzii şi să poată face o evidenţă şi un management al rovinietelor: dată începere, validitate etc.", a declarat Radu Dinescu,secretar general al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, conform Agerpres.

Vezi AICI cum poţi achita online rovinieta.

×