x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

02 Mar 2010   •   00:00

2 martie 2010



COTE DE INUNDAŢIE
Nivelul Dunării depăşeşte cotele de inundaţie şi este încă în creştere, dar nu există nici un risc de inundaţii pentru populaţie sau locuinţe, a anunţat ieri Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR). Experţii ANAR avertizează că există totuşi pericol de inundaţii la clădirile administraţiilor portuare, ale vămilor sau ale şantierelor navale, sedii aflate în "zona dig-mal" a fluviului. (Ioana Bugean)

FĂRĂ CURENT
Electrica Braşov va întrerupe astăzi alimentarea cu energie electrică în cinci localităţi din judeţ în scopul montării unor suporţi pentru cuiburi de berze. Astfel, în localităţile Şercaia, Şona, Ohaba, Vâlcea şi Şinca Veche, energia electrică va fi întreruptă în intervalul orar 9:00-14:00. Compania a anunţat că lucrările de montare a suporţilor vor fi reprogramate numai în condiţii meteo nefavorabile.

SPRIJIN PENTRU GEOANĂ
Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD au reconfirmat ieri decizia luată în urmă cu o săptămână de BPN de a-l sprijini pe Mircea Geoană la preşedinţia Senatului. "Nu vreau, atât cât sunt preşedinte al acestui partid, şi colegii mei au fost cu toţii de acord cu acest lucru, să repetăm greşeala din 2006, când am pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, care fusese obţinută prin voturile pe care oamenii le dăduseră pentru parlamentarii noştri", a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: observator