x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stirile zilei

Stirile zilei

23 Iul 2006   •   00:00

Victime - Accidente grave in Constanta

Patru tineri galateni au murit, iar alte sapte persoane au fost ranite in urma a doua accidente produse ieri-dimineata la interval de cateva ore pe soselele din Constanta. Primul accident s-a petrecut la iesirea din localitatea Hars, cand o masina in care se aflau patru tineri cu varste intre 20 si 25 de ani s-a izbit de doi pomi de pe marginea soselei. Din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului BMW a atipit la volan. Al doilea accident s-a produs in localitatea Valul lui Traian. (Emilia Sava)

Sinaia - Alerta de bomba la Castelul Peles

Turistii si angajatii Muzeului Peles din Sinaia au fost evacuati din castel, ieri, in jurul pranzului, in urma a doua amenintari cu bomba primite intr-un interval de o ora. Apelurile au fost facute la numarul 112 din judetul Arad. Dupa cateva ore de cautari, politistii au ajuns la concluzia ca fusese o alarma falsa. (N. M.)

Timisoara - Incendiu la groapa de gunoi

Un incendiu izbucnit vineri seara la groapa de gunoi de langa Timisoara continua sa arda mocnit si ieri, la aproape doua saptamani dupa ce un incident similar, a creat un nor de fum dens deasupra municipiului Arad. Interventia pompierilor este ingreunata de faptul ca in apropiere nu exista nici o sursa de apa. Din primele cercetari rezulta ca focul a fost pus intentionat, in trei locuri diferite, de cei care scormonesc prin gunoaie.

×
Subiecte în articol: observator