x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trrrrrranquila!

Trrrrrranquila!

de Luiza Moldovan    |    21 Noi 2013   •   15:00

Îmi place din ce în ce mai mult de Laurette! Fata asta e extraordinară. Încarnarea supremă a dictonului filosofului bulgar – dacă e, e, dacă nu e, nu e. Adică dacă e energie, e, frate, ce să mai zici? Deci, pentru neiniţiaţi şi inculţi, am să spun mai întâi de toate că, sătulă să n-o mai bage nimeni în seamă, Laurette a postat pe Facebook un filmuleţ de câteva minute, în care execută, cu graţie, exerciţii la perete, îmbrăcată în trening, pantofi cu toc şi o şapcă-ntoarsă-n cap.

E drept, că se strâmbă cam mult, dar asta face parte din farmecul personal. Mie-mi plac oamenii care se strâmbă. Să te strâmbi face parte din natura umană, te omenizează, dacă vreţi să zicem aşa.

Sub ochii, probabil, încântaţi ai fetei ei, Laurette se scarpină preţ de secunde bune la... ăăă.... cum să spun... zona de provenienţă a acesteia. Adică a fetei. De provenienţă a fetei vorbesc. Deci se scarpină strâmbându-e într-un mod care te-ar putea speria dacă n-ai şti că nu e decât o joacă. Te-ai putea gândi, de exemplu, că aparentele tulburări comportamentale ale tinerei mulatre, cum s-ar exprima presa mondenă, ascund de fapt nişte malfuncţii genitale. Văzând-o, îţi vine să-i recomanzi o programare la medic, dar o vizită urgentă, nu aşa. Ar putea fi vorba de infecţii serioase, ce necesită tratament imediat. Dar nu, nu vă speriaţi! Laurette nu pare să sufere de infecţii genitale, ci doar, un... cum să zic... început de săptămână.

Minunat. Şi acum să executăm exerciţii cu spatele, pe acorduri muzicale. Aşa. Ne ţinem de perete şi ne rotim stânga, dreapta, repetăm, stânga, dreapta, haideţi, încă o serie, nu fiţi leneşi, luaţi exemplul lui Laurette. The best a man can get.

Din acelaşi cazan cu energie, am scos-o şi pe tânăra Ana-Maria, asistentă de Capatos. O fată de care nu aş fi auzit, dar norocul meu totuşi c-am auzit, pentru că altfel aş fi fost mai sărmană cu o cunoştinţă şi n-aş fi vrut.

Mult mai... cum să zic... infectă decât Laurette! Deloc, dar DELOC trrrrrranquila, Ana executa exerciţii pentru gluteii mari şi mici, rezemată de biblioteca de la ea de acasă. Asta ca să nu zică nimic ăia care se pregătesc s-o înfiereze pe tânără cum că numai de prostii îi arde şi dă din fund pe melodie, în loc să pună mâna să citească. Deci. Atâta infecţie n-am văzut în viaţa mea. Trrrrranquila! Clipul durează mai puţin decât cel al lui Laurette şi te lasă parcă să-ţi doreşti mai mult.

Trrrranquila! Nu-i aşa că te-apucă şi pe tine? Trrr... mai bine nu.

×