x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea preacurata, sub asediul lui Ponta-cel-groaznic

Udrea preacurata, sub asediul lui Ponta-cel-groaznic

de Luiza Moldovan    |    27 Apr 2014   •   15:42

Căci e tânără şi poate şi-are partid de calitate, Elena Udrea odată şi-a umflat muşchii capului şi a tunat împotriva lui Ponta că-l dă în judecată pentru şantaj şi ameninţare la adresa celor care au semnat petiţia PMP împotriva creşterii accizei la carburanţi. Hodoronc-tronc, fix în a doua zi de campanie electorală! Potrivit Luminătoarei întru Luptă… pardon… Luptătoarei întru Lumină, cică şi acum, fix în momentul ăsta, nişte oameni stau cu sufletul la gură, tremură de frică şi de teroare din cauză c-au primit telefoane de la voci anonime care s-au interesat dacă aceştia au semnat şi ei. “Am fost sunată că oamenii au fost verificaţi la telefon dacă au semnat acele liste şi se tem de ceea ce li s-ar putea întâmpla”, a spus Woodrea cu teroarea-n glas, că-ţi cădea clătita din tigaie, exact ca-n reclama aia. Vorba aia.

Parcă şi văd momentul: “Alo?” “Da? Bună ziua şi Hristos a înviat!”, “Adevărat a înviat! Auziţi, de curiozitate, facem un studiu de piaţă cu persoanele care au semnat petiţia PMP împotriva măririi accizei la carburant. Nu, că nu-i nimic, doar vrem să ştim, nu vă ameninţăm că poate nu vă mai vine soţul acasă sau soţia de la shopping şi nici nu vă ameninţăm că n-o să vă mai găsiţi de lucru în vecii vecilor amin, dacă aţi semnat, noi doar vrem să ştim dac-aţi semnat”, (cu tremolo în voce) “Da…?”, “Aţi semnat?” “Ăăă.. deci da, am semnat”, “K, mulţumim, la revedere”, “La re…” şi terorizatul nu mai apucă să termine deoarece vocea de la sfârşitul cablului de telefonie mobilă a închis déjà.

Udrea, pentru care partidul făcut cadou de tătucul din Cotropeni pentru bună-purtare e o enclavă de tineri care n-au apucat să fie terfeliţi de valurile Dâmboviţei, (cum au fost toţi, mai puţin ea şi Băse) mai are puţin şi se crede virgină cu PMP-u’ ăsta. Mă gândesc că politrucii noştri se tabloidizează, la cerere, ca şi televiziunile. Dacă “teroare” şi “şantaj” vând atât de bine, atunci să le băgăm în vocabularul nostru zilnic. Pentru diversificarea repertoriului, propun introducerea în discursul zilnic al politrucului virgin cuvinte ca “şoc” şi “groază”, uneori rostite chiar împreună pentru creşterea dramatismului în glas. De asemenea, propun ca “îngrozitor” şi “terifiant” să fie cuvintele-cheie din această campanie electorală. Iar promisiunile să se axeze în jurul unor cuvinte ca “poate nu vă mai vine soţul acasă dacă nu votaţi cu noi” sau “poate o s-aveţi un mic accident de circulaţie în urma căruia să rămâneţi paralizat dacă votaţi cu ăilalţi”. Haideţi la vot!

×