x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vâlcea - Un bărbat a supravieţuit miraculos într-o pădure

Vâlcea - Un bărbat a supravieţuit miraculos într-o pădure

de Andreea Căprescu    |    26 Mai 2010   •   00:00

Un bărbat a fost găsit aproape fără suflare într-o pădure de la marginea comunei vâlcene Stroeşti. După ce a fost bătut cu cruzime şi dezbrăcat, localnicul a fost abandonat de agresor, fiind descoperit după trei zile într-un grajd părăsit.  

Deşi era rănit, plin de sânge şi deshidratat, bărbatul a supravieţuit ca printr-o minune, spun medicii. Întreaga anchetă a poliţiei a pornit de la sesizarea unei dispariţii, precum şi de la hainele victimei, îmbibate cu sânge, aruncate pe un drum

"Bărbatul a fost găsit într-un grajd părăsit, la aproximativ zece kilometri de comunei. Acesta se afla într-o stare gravă, din cauza deshidratării şi a multiplelor lovituri primite în zona feţei, în timpul altercaţiei. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Horezu şi internat la Secţia Reanimare",a declarat subcomisarul Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 Medicii care i-au acordat primul ajutor lui Gheorghe Petria cred că, dacă acesta ar mai fi zăcut încă 12 ore în pădure, nu ar mai fi fost găsit în viaţă.

×
Subiecte în articol: observator