x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: E foarte bine. Iată, avem competiţie în partid

Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: E foarte bine. Iată, avem competiţie în partid

12 Feb 2013   •   13:34
Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: E foarte bine. Iată, avem competiţie în partid
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că este foarte bine că Elena Udrea a luat deciyia de candida la şefia partidului. Liderul democrat-liberal a precizat că vor mai fi una sau două candidaturi şi că, indiferent cine va câştiga competiţia, partidul trebuie să rămână unit.

"Este un anunţ normal. După ce vor fi depuse moţiunile, ele vor fi discutate. Nu avem decât să respectăm statutul. Eu am încredere în toţi colegii, şi în cei care mă vor vota pe mine şi în cei care nu mă vor vota. Este foarte bine că dânsa candidează. Iată, vom avea competiţie în partid. Acum sunt două potenţiale moţiuni. Probabil vor mai apărea una sau două", a spus Blaga într-o emisiune tv.

Blaga a apreciat că această competiţie este benefică pentru că partidul trebuie să stabilească direcţia în vedea alegerilor de anul viitor.

"Trebuie să reconstruim partidul şi, indiferent cine câştigă, partidul să rămână unit", a adăugat Vasile Blaga.

El s-a declarat convins că democrat-liberalii care vor participa la Convenţia din 23 martie, peste 4.500 de persoane, ştiu exact rolul fiecăruia dintre candidaţi în ultimii ani. "Sunt absolut sigur că judecata partidului e cea corectă. Avem viziuni diferite şi partidul va decide", a mai spus Blaga.

Elena Udrea a anunţat, astăzi, că va candida la preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din martie.


×