x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune premierul Dacian Cioloş despre implicarea SRI in cazul Hexi Pharma

Ce spune premierul Dacian Cioloş despre implicarea SRI in cazul Hexi Pharma

25 Mai 2016   •   13:26
Ce spune premierul Dacian Cioloş despre implicarea SRI in cazul Hexi Pharma

Premierul Dacian Cioloş a declarat că, dacă va considera necesar, preşedintele Klaus Iohannis va cere discutarea în Consiliul Suprem de Apărare a ţării a activităţii serviciilor de informaţii, precizând că nu crede că doar serviciile pot rezolva probleme precum Hexi Pharma.

"A fost discutată la alte şedinţe de CSAT activitatea serviciilor, când şi-au prezentat raportul de activitate, şi sunt convins că domnul preşedinte Iohannis, dacă va considera necesar, va cere acest lucru. Dar Hexi Pharma şi alte lucruri de acest gen nu cred că doar serviciile de informaţii pot rezolva această problemă.

E totuşi paradoxal — pe de o parte ne revoltăm câteodată că serviciile de informaţii se implică prea mult în decizii importante pentru societate, în decizii administrative şi, pe de altă parte, atunci când ne apar probleme, în loc să ne punem întrebarea cum putem reforma sistemul şi dacă suntem capabili să acceptăm o reformă a sistemului, ne plângem că nu se implică prea mult serviciile de informaţii.

Cred că trebuie să decidem la un moment dat ce vrem să facem şi dacă vrem să ne asumăm anumite schimbări", a declarat Dacian Cioloş, la Digi 24.

×
Subiecte în articol: dacian ciolos hexi pharma