x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputaţii i-au ridicat imunitatea lui Valerian Vreme

Deputaţii i-au ridicat imunitatea lui Valerian Vreme

13 Oct 2014   •   15:37
Deputaţii i-au ridicat imunitatea lui Valerian Vreme
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Şedinţa plenului Camerei Deputaţilor în care s-a se dezbatut şi s-a votat cererea DNA privind încuviinţarea începerii urmăririi penale şi ridicarea imunităţii în cazul deputatului independent Valerian Vreme s-a terminat, deputaţii fiind de acord cu ridicarea imunităţii cu 146 de voturi pentru şi 117 împotrivă.

Biroul Permanent al Camerei a convocat miercurea trecută şedinţă de plen, pentru a discuta cererea care îl priveşte pe Valerian Vreme, acuzat de DNA de abuz în serviciu în perioada în care a fost ministru al Comunicaţiilor.

Comisia juridică a votat pe 7 octombrie pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul lui Valerian Vreme, fost ministru al Comunicaţiilor, înregistrându-se 17 voturi pentru, două voturi anulate, o abţinere şi un vot împotrivă.

Direcţia Naţională Anticorupţie a transmis Parlamentului cererea de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul deputatului Valerian Vreme, cercetat în dosarul licenţelor IT. El este acuzat de abuz în serviciu săvârşit în perioada în care a fost ministru al Comunicaţiilor, septembrie 2010 - februarie 2012.

×