x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Nu mă interesează dacă vor candida Iohannis, Tăriceanu, Cioloş

Dragnea: Nu mă interesează dacă vor candida Iohannis, Tăriceanu, Cioloş

19 Apr 2018   •   22:28
Dragnea: Nu mă interesează dacă vor candida Iohannis, Tăriceanu, Cioloş

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a susţinut că nu este interesat de cine va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, chiar dacă unul dintre candidaţi va fi liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului.



Întrebat joi la Antena 3 dacă este importantă o candidatură a lui Klaus Iohannis la prezidenţialele de la anul, Dragnea a spus: "Chiar nu ştiu şi vă spun sincer, nici nu vreau să se simtă jignit (n.r. - Klaus Iohannis), pe mine, personal, nu prea mă interesează acum. Noi nu suntem preocupaţi în momentul ăsta nici să ne stabilim cine va fi candidatul nostru, o să avem timp, cu atât mai puţin ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis, dacă va candida Călin Popescu-Tăriceanu, Cioloş sau alţii. Este treaba lor. Unii se pregătesc pentru prezidenţiale, spun tot felul de lucruri. Noi în timpul ăsta schimbăm România piesă cu piesă, pentru a reuşi să punem rânduială în această ţară, unde este o mare neorânduială de foarte mulţi ani şi o simţim cu toţii, unii mai mult, alţii mai puţin".



Dragnea a menţionat că regretă atitudinea din ultima perioadă a şefului statului.



"Regret atitudinea preşedintelui, care s-a schimbat brusc şi regret pentru că nu-i ajută la păstrarea sau la încercarea de a construi într-un climat normal în România, dar asta nu înseamnă că noi o să dăm înapoi sau o să ne speriem sau o să renunţăm la ceea ce ne-am propus (...) pentru binele românilor", a adăugat preşedintele PSD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea