x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE Parlamentarul depistat cu COVID-19 a fost internat

UPDATE Parlamentarul depistat cu COVID-19 a fost internat

05 Sep 2020   •   15:10
UPDATE Parlamentarul depistat cu COVID-19 a fost internat
Sursa foto: Lucian Alecu

Secretarul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaților, Norbert Apjok, a fost internat în spital, după testul pozitiv cu noul coronavirus.

„Am efectuat testul coronavirus și rezultatul a fost pozitiv. Am fost internat în spital. Având în vedere situația, sunt bine. Am anunțat toate persoanele cu care am fost în contact în ultimele 10 zile și ele, la rândul lor, vor proceda conform regulilor de siguranță, pentru a-i proteja cei din jurul lor”, anunță pe Facebook deputatul UDMR Norbert Apjok.

El are și un mesaj către prietenii virtuali: „Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalți”.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Alertă în Parlamentul României! Deputatul UDMR Norbert Apjok a fost depistat cu noul coronavirus. Parlamentarul a fost luni în plen la votul pentru moţiunea de cenzură, unde a interacţionat cu mai mulți colegi de partid. 

 

"Astăzi am efectuat testul coronavirus și rezultatul a fost pozitiv. Am fost internat în spital. Având în vedere situația, sunt bine. Am anunțat toate persoanele cu care am fost în contact în ultimele 10 zile și ei la rândul lor vor proceda conform regulilor de siguranță, pentru a-i proteja cei din jurul lor.
Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalți", a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Norbert Apjok COVID