x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Replică DURĂ a lui Codrin Ştefănescu la atacurile primarului general al Capitalei: „Dacă doamna Firea încearcă să-mi pună pumnul în gură”

Replică DURĂ a lui Codrin Ştefănescu la atacurile primarului general al Capitalei: „Dacă doamna Firea încearcă să-mi pună pumnul în gură”

19 Oct 2018   •   20:53
Replică DURĂ a lui Codrin Ştefănescu la atacurile primarului general al Capitalei: „Dacă doamna Firea încearcă să-mi pună pumnul în gură”
Sursa foto: Lucian Alecu

Codrin Ştefănescu a răspuns, punctual,  vineri seara, la emisiunea lui Victor Cituacu de la România TV, acuzaţiilor aduse, vineri, de către Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

"Am de dat răspunsuri atât doamnei Firea, cât şi bucureştenilor, pentru că domnia sa a fost votată sub sigla partidului. [...] Doamna Firea a spus că avem un conflict. Nu aveam, dar poate de acum avem şi îl transferăm în spaţiul public. [...] Dacă doamna Firea încearcă să-mi pună pumnul în gură pentru că sunt membri PSD care vin la sediul partidului, greşeşte", afirmă Codrin Ştefănescu.

"Sunt foarte multe lucruri pe care mi le-au reclamat consilierii municipali, să spunem lucrurilor pe nume. Sunt acţiuni benefice pentru Bucureşti dar şi acţiuni care nu ar trebui să se facă", a mai declarat Codrin Ştefănescu, referitor la proiectele şi iniţiativele Gabrielei Firea.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu