x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Scăpă de căldură mergând la munte. Destinaţii montane din România pentru a te răcori GALERIE FOTO

Scăpă de căldură mergând la munte. Destinaţii montane din România pentru a te răcori GALERIE FOTO

31 Iul 2014   •   16:00
Scăpă de căldură mergând la munte. Destinaţii montane din România pentru a te răcori GALERIE FOTO

In fiecare vara, turistii romani cauta cele mai bune oferte de vacanta la mare. Dincolo de soare si relaxare pe plaja, insa, caldura ii trimite de cele mai multe ori si cu gandul la munte. Daca vrei si tu sa te bucuri de relaxare, de liniste si de un pic de racoare, atunci trebuie sa stii care sunt destinatiile montane din Romania unde te poti ascunde de caldura.

FENOMEN STRANIU în Munţii BUCEGI. CASCADA-FANTOMĂ care se formează o singură dată pe an VIDEO 

In Parcul Natural Apuseni, drumetiile montane sunt la ele acasa. De la Stana de Vale ai o multime de trasee turistice, prin care poti explora cele mai frumoase cascade si pesteri. La acestea se adauga si alte puncte de reper incredibile din Muntii Apuseni, cum sunt Pestera Ursilor sau Pestera Ghetarului de la Scarisoara, unde temperaturile scazute te vor racori cu siguranta.

Citeşte şi DESTINAŢIE DE VACANŢĂ. Brno, Cehia: Combinaţia perfectă de distracţie, bere şi istorie FOTO 

Muntii Bucegi nu mai sunt o necunoscuta pentru iubitorii de munte din tara noastra, mai ales pentru ca aici se afla monumente naturale simbolice ale tarii noastre: Sfinxul si Babele. Poti opta pentru cazare in Busteni, iar de aici ai drum liber spre o multime de atractii turistice, drumetii si peisaje montane care iti taie rasuflarea.

Mai multe destinaţii montane potrivite pentru o vară caniculară pe RomâniaTV.net

×