x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cea mai bună rețetă de înghețată pentru copilul tău

Cea mai bună rețetă de înghețată pentru copilul tău

30 Apr 2017   •   20:17
Cea mai bună rețetă de înghețată pentru copilul tău

Despre alimentația sănătoasă auzim pe toate canalele de comunicare, există mii de variante la care să apelezi pentru a te putea bucura de o porție de sănătate, scrie clicksanatate.ro.

Însă atunci când vine vorba de copilul tău și vrei să îi dai un dulce bun și sănătos cea mai bună variantă este o înghețață sau un desert făcut în casă. Iată cum poți să prepari la tine acasă o înghețată sănătoasă, rapidă și gustoasă!


Nu există om care să nu poftească la o cupă de înghețată măcar o dată în an. Mai ales în perioada imediat următoare va fi un desert la mare căutare.

Dacă te ferești de e-urile din comerț și vrei să fii sigur că savurezi un deliciu sănătos și bun atunci varianta indicată este să prepari o înghețată chiar în bucătăria ta. Nu este deloc greu, iar rezultatul este unul delicios.
Beneficiile consumului de înghețată făcută în casă

Am putea descrie această plăcere nevinovată ca un amestec delicios de lapte integral sau smântână (pentru frișcă), îndulcitori pe bază de fructoză și arome cum sunt vanilie, ciocolata, fructe de pădure. În momentul în care compoziția îngheață, se dezvoltă o consistență bogată, cremoasă.

×
Subiecte în articol: retete ingheţată dulce