Ingrediente: 200 g tăiţei de orez, o ceapă mică, două fire de ceapă verde, doi morcovi, o jumătate de varză albă, o jumătate de varză roşie, un ardei roşu, un căţel de usturoi, o bucata mică de ghimbir, două linguri de ulei de susan, două linguri de sos dulce-acrişor, trei linguri de sos de soia
Mod de preparare:
Se toacă mărunt ceapa, usturoiul şi ghimbirul, ardeiul, morcovul, felii subţiri, varza fideluţă, iar ceapa verde felii mai late. Se fierb tăiţeii conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg de apă şi se amestecă cu uleiul de susan. Se încinge o oală înaltă cu ulei, se căleşte ceapa, usturoiul, apoi se adaugă celelalte legume. După 5 minute se adaugă tăiţeii cu sosurile şi se servesc cu ceapă verde.
Încearcă şi Rețeta zilei. Pește pe orez
REŢETA ZILEI: Ficăţei de pui rulaţi în bacon
REŢETA ZILEI: Vinete pane cu sos