Carui copil nu-i plac dulciurile!? Şi cine poate alunga copilul din fiecare dintre noi, atunci cand pe dinainte iţi trec minunile dulci ale Mioarei Stochiţa? De la ea am invaţat cum se pregatesc prajiturile, placintele şi celelalte copturi "ca la Videle"... Adica, da, ca acasa la doamna Mioara, maestra dulciurilor noastre de fiecare weekend.
Te-ar putea interesa și
Rețeta zilei de marți. Ciorbă de fasole în coajă de pâine (rețete românești pe gustul tău)
Rețeta zilei de marți. Ostropel (sau ostropăț) de miel (rețete românești pe gustul tău)
Ne-am obişnuit sa o intalnim prin mai toate targurile de produse tradiţionale din Bucureşti şi pe la toate evenimentele organizate de Muzeul Satului sau de Muzeul Ţaranului Roman. si de fiecare data ne imbie cu bucatele ei minunate, provocandu-ne cu un nou produs culinar. Vedeta acestui weekend este minitarta cu crema de nuci, a cărei reteta o aflați mai departe.
Pentru tarte, aluatul cel nisipos se pregateşte din 500 g faina, 200 g unt, 200 g zahar farin, 3 oua, razatura de la o lamaie, sare, o linguriţa de bicarbonat, stins cu zeama de lamaie.
..................
Citește mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI