x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul zilei. Marţi doar cu ceasuri bune!

Horoscopul zilei. Marţi doar cu ceasuri bune!

17 Apr 2018   •   08:38
Horoscopul zilei. Marţi doar cu ceasuri bune!

Ziua de marţi vine doar cu ceasuri bune! Se anunţă surprize de la iubiţi pentru Tauri, cadouri pentru Raci şi câştiguri fabuloase pentru nativii Vărsători.

 

Succesul apare şi la orizontul Capricornilor, iar Gemenii vor petrece o zi perfectă în compania persoanei iubite. Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Berbec

Berbecii sunt foarte muncitori! Cât e ziua de lungă sunt puşi pe treabă şi nu vor să lase lucrurile neterminate, însă ambiţia lor nu va fi trecută cu vederea.

Taur

Tot ceea ce vor începe Taurii astăzi vor finaliza cu sucess. Şi nu în ultimul rând îi aşteaptă o surpriză şi din partea persoanei iubite.

Gemeni

Dragi Gemeni partenerul de viaţă se bucură astăzi de toată atenţia voastră. Simţiţi nevoia de câteva clipe de linişte pe care doar persoana iubită vi le poate oferi.

Rac

Racii pot clarifica anumite situaţii care le-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-au tot aşteptat.

Leu

Este posibil ca Leii să întâlnească pe cineva care le poate schimba viaţa. Chiar dacă NU pare…este începutul unei etape importante în viaţa lor.

Fecioară

Ziua aceasta le va prinde pe Fecioare numai pe drumuri. Vor întâlni oameni interesanţi, dar în acelaşi timp vor munciti foarte mult pentru a-şi atinge obiectivele.
Balanţa

Balanţele reuşesc să molipsească pe toată lumea cu starea lor de bine şi optimismul pe care îl emană prin toţi porii. Au şansa să întâlnească noi persoane care vor să investească în proiectul lor de suflet.

Scorpion

Dacă până acum Scorpionii erau convinşi că ştiu exact ceea ce vor de la viaţă, astăzi se întâmplă ceva ce îi face să se răzgândească şi să analizeze cu mai multă atenţie proiectele pentru viitor.

Săgetător

Pentru Săgetători astrele anunţă o zi mai bună în comparaţie cu ultimele. Grijile dispar şi pot răsufla usuraţi. Acum se pot concentra asupra următorului obiectiv care are legătură cu locul de muncă.

 

Capricorn

 

Dragi Capricorni, de astăzi începe o perioadă în care o să aveţi parte de multe satisfacţii şi bucurii. Nu aveţi pretenţii mari de la viaţă, dar în această perioadă vă bucuraţi de succes după succes.

Vărsător

Pe plan financiar începe să le zâmbească norocul Vărsătorilor. Pot câştiga o sumă frumoasă, dacă se hotărăsc să colaboreze într-o afacere.

Peşti

Iar Peştii trebuie să fie foarte atenţi la felul în care comunică cu persoanele din jurul lor. Chiar dacă sunt firi puternice, nu trebuie să îi trateze pe cei din jur cu superioritate. OBSERVATOR

×