x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandra Dinu: "Nu mai vreau un fotbalist"

Alexandra Dinu: "Nu mai vreau un fotbalist"

18 Feb 2004   •   00:00
Alexandra Dinu: "Nu mai vreau un fotbalist"

Se pare ca divortul de Adi Mutu ii prieste Alexandrei Dinu. In luna martie va incepe, in Italia, filmarile la un serial de televiziune si la pelicula "Salome".

Dupa ce a divortat de Adrian Mutu, Alexandra Dinu n-a mai avut parte de nici un moment de liniste. Ziaristii n-au ratat un asemenea subiect, astfel ca toata viata i-a fost pusa pe tapet, cu sau fara voia ei. Acum, cand s-au mai linistit apele, Alexandra vrea sa demonstreze ca poate sa fie cineva, fara sa fie neaparat sotia unui fotbalist celebru.
DANA ANDRONIE

Jurnalul National: Ti-a fost greu s-o iei de la capat?
Alexandra Dinu: Sunt o femeie puternica si trebuia sa incep o alta viata. O luna de zile n-am facut efectiv nimic. Mi-am pus, pur si simplu, ordine in ganduri. M-am gandit ce vreau sa fac. Pana la urma m-am hotarat sa incep o scoala de actorie in Italia. Am familia acolo si imi este mult mai usor. Deocamdata stau cu parintii. E mai bine asa, si pentru Mario, si pentru mine.

Din banii pe care o sa-i castigi poti sa-ti cumperi o casa?
Da. Vreau foarte mult sa-mi iau casa mea. Am reusit sa fac cateva editoriale pentru revistele de moda...

Nu-mi vine sa cred, ai si scris?
Am facut doar sedinte foto. Insa mi-ar placea foarte mult sa intru in presa scrisa. Mai am multe de facut pana sa ajung sa scriu, dar cred ca in viitor as putea sa fiu ziarista. Trebuie sa ma pregatesc asa cum fac acum pentru actorie. Am enorm de mult de invatat. Daca am avut norocul sa obtin doua roluri in Italia, asta nu inseamna ca am senzatia ca sunt vreo mare actrita.

Vei juca intr-un serial de televiziune?
Da, in luna martie voi incepe filmarile. Este un serial foarte cunoscut in Italia, care se numeste "Vivere" si se difuzeaza pe Canale 5, unul dintre posturile lui Berlusconi. Voi mai juca si intr-un film, in "Salome". Ma bucur ca am aceasta sansa!

Te-ai intalnit cu Berlusconi?
N-am avut ocazia. Acum, in Italia, este o mare nebunie: s-a scris ca Berlusconi si-a facut lifting. S-au publicat si poze cu el inainte si dupa operatie... Chiar a intinerit!

Mai esti "vanata" de alte posturi de televiziune?
Aproape in fiecare saptamana ma duc la Roma, pentru a participa la emisiunea "Bona Domenica". Are o audienta foarte mare. Dupa ce apari la "Bona Domenica", te opreste lumea pe strada si iti cere autografe. Am dansat, am cantat, am vorbit si despre Dracula. Culmea, am gasit in Italia "Jurnalul lui Dracula", scris de Marin Mincu, si tradus in limba italiana.

Adrian Mutu citeste Eminescu, iar tu preferi filozofii...
Ai uitat de Dostoievski! (rade) O sa ma apuc sa-l citesc si eu pe Dostoievski. Vad ca e la moda... Am mai citit Paulo Coelho, insa imi plac foarte mult si cartile de paranormal.

Ce-ti veni sa te faci actrita?
Imi place la nebunie actoria. Nu m-am gandit ca vreau sa joc intr-un film, pentru ca apoi sa-mi chem familia la cinematograf sa ma vada... Chiar vreau sa fac munca asta!

Daca nu te-ai fi casatorit...
As fi facut teatru. Imi doream sa dau la Facultatea de Teatru, insa m-am casatorit. Asta e, daca m-am indragostit! Nu regret nimic, pentru ca asa mi-am propus eu in viata: sa nu regret nimic.

Te-ai indragostit de Adi imediat dupa ce te-ai despartit de Mircea Radu?
Nu-i adevarat! M-a deranjat ce scriau ziarele. Toata lumea credea ca ne vom casatori. Nu era deloc asa, eram doar prieteni. Nici macar n-am avut timpul necesar ca sa ajungem la o relatie serioasa...

Bineinteles ca nu te-ai casatorit cu Mutu pentru bani...
Asa e. Intotdeauna am vrut sa am banii mei. Mi-a placut sa fiu independenta si sa nu depind de nimeni. Niciodata n-am vrut banii lui.

Ce parere ai despre Kitty Cepraga?
N-am nici o parere. Nu ma intereseaza. Ma intereseaza doar copilul, cariera ... (rade) si tara.

Te intereseaza si cariera de cantareata?
Am inregistrat doar o piesa, impreuna cu Marius Moga. Oferta a venit din partea celor de la Roton. N-am semnat nimic cu ei, pentru ca eram in perioada divortului. Am intrat in studio doar din curiozitate. Am vrut sa vad de ce sunt in stare! Eu am compus versurile, iar Marius, muzica. Mi-a placut ce a iesit, dar nu stiu daca o sa am curajul sa merg pana la capat. Mi-e frica de reactia oamenilor si imi este rusine de adevaratii artisti. Totusi, prefer sa fac lucruri la care ma pricep. De ce sa joc in seria C, cand pot sa joc in seria A (rade)?

La ce te pricepi cel mai bine?
La actorie. Sper ca, in viitor, o sa ma pricep si mai bine.

Ai fost casatorita cu un fotbalist. Ati avut despre ce sa discutati?
Mi-as fi dorit sa discutam despre multe lucruri, insa nu prea am reusit. De aceea am ajuns la divort. Pentru ca n-am avut ocazia sa stam prea mult timp impreuna inainte de a ne casatori, n-am stiut cine era cu adevarat Adrian Mutu.

Ai mai lua de barbat vreun fotbalist?
Nu ma mai casatoresc niciodata cu un fotbalist. In orice caz, divortul m-a ajutat sa ma descopar, sa ma cunosc mai bine.

CV
S-a nascut pe 3 ianuarie 1980. Este Capricorn, la fel ca fostul ei sot, Adrian Mutu. A debutat in televiziune cu o emisiune la TVR 2, dar a devenit cunoscuta abia dupa ce a plecat din Pro TV. A prezentat doua luni emisiunea ProMotor, apoi s-a casatorit. In 2002, Alexandra Dinu a obtinut un rol in filmul "Garcea si Oltenii". A mai jucat in "Examen " si "Second-hand". Acum este studenta la Actorie, in Milano. Avocatul care a reprezentat-o la divort, Catalin Dancu, s-a oferit sa o sponsorizeze pentru a-si scoate un album. Alexandra a intrat in studio si a inregistrat o piesa, insa isi cunoaste lungul nasului si nu vrea sa devina cantareata. Cel putin, deocamdata. Cand a ajuns in Italia n-a stat deoparte de televiziune si a dat curs oricarei invitatii de a participa la fel de fel de emisiuni. In Parma a colaborat cu o televiziune la un program de divertisment

×
Subiecte în articol: antimonden n-am