x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Bălan, anunţ important pentru fani: "Mi-am dorit să aflaţi de la mine! Aţi fost mereu alături de mine şi sper să fiţi şi acum"

Andreea Bălan, anunţ important pentru fani: "Mi-am dorit să aflaţi de la mine! Aţi fost mereu alături de mine şi sper să fiţi şi acum"

10 Mai 2016   •   17:22
Andreea Bălan, anunţ important pentru fani: "Mi-am dorit să aflaţi de la mine! Aţi fost mereu alături de mine şi sper să fiţi şi acum"
Sursa foto: Facebook.com

Andreea Bălan, jurata show-ului „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, a postat pe pagina ei de Facebook un anunţ important pentru fanii săi.

„Sunt emoționată și fericită să împart cu voi vestea că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat. „Mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfășurare, inclusiv showurile cu trupa live și dansatorii mei talentați, emisiunile TV și aparițiile promo. Mi-am dorit să aflaţi de la mine această veste minunată, voi aţi fost mereu alături de mine şi sper să fiţi şi acum. Vă iubesc şi vă mulţumesc că vă pasă!”, a scris artista, fericita viitoare mămică.

Evident, comentariile fanilor nu au întârziat să apară, pagina fiind plină de mesaje de felicitare şi încurajare:

"Felicitari, Andreea. Vei fi o mamica grozava. Iti doresc multe bucurii si de acum incolo, in viata ta, bucurii pe care sa le dai mai departe celor care te iubesc si iti asculta muzica", a scris Oana L.

Mihai P. : "Ma bucur foarte mult pentru tine, Andreea! Te admir inca din cele mai vechi timpuri (epoca "Andre", apoi cariera solo), ti-am observat intreaga ta cariera si mai ales caracterul tau care s-a pastrat in timp, felicitari!".

"Felicitariiii!!! Ma bucur nespus de mult pentru tine!! Esti o persoana speciala si foarte puternica care merita din plin aceste impliniri de la Dumnezeu! Sa fiti sanatosi, fericiti si o sarcina usoara!!!!  - este mesajul postat de Mihaela V.

 

×
Subiecte în articol: andreea balan sarcina insarcinata george copil