x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, antrenor de bune maniere

Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, antrenor de bune maniere

16 Sep 2014   •   18:45
Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, antrenor de bune maniere

În fiecare sâmbătă şi duminică, Daniel Osmanovici, alături de colega lui de prezentare, Geanina Ilieş, aduce telespectatorilor Antenei 1, în cadrul Observatorului  de la ora 6.00, 13.00 şi 16.00, cele mai proaspete ştiri.

Atunci când nu se află la pupitrul ştirilor, sau în redacţie, Daniel este tată cu normă întreagă pentru fetiţa lui, Tea, în vârstă de aproape trei ani. De altfel, de câţiva ani, prezentatorul Observatorului de weekend scrie pe bloggul personal: www.tataincepator.ro despre experienţele sale  în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia celor mici.
 
Pentru a veni în întâmpinarea altor părinţi, dar şi pentru cei care doresc să evolueze,  să persevereze şi să se dezvolte într-un mod plăcut, mâine  Daniel va participa şi va susţine un training cu tema: “Învăţam să fim mai manieraţi la masă”. “E frumos la restaurant, mai ales dacă cei din jur nu sunt bădărani și au cei şapte  ani de-acasă.   Cei mai mulți dintre noi ’dotați’ cu bunici educați după ‘vechile reguli’ știu ce să facă sau să NU facă la masă, în oraș, la teatru aşa încât să  nu  îi deranjeaze  pe cei din jur. Ce nu știu mulți, și mă număr printre aceia, este că regulile de bună purtare se schimbă și de cele mai multe ori singura modalitate să fii  în pas cu timpul este să citește cărți scrise pe această temă sau …să îi lași pe alții să citească și apoi să îți prezinte un rezumat. În ceea ce mă privește, prefer  practica oricând în detrimentul teoriei așa că …netul e cea mai bună sursă de informații despre cursuri și oameni  care țin astfel de cursuri. Aşadar, mâine  voi  îmbina utilul cu plăcutul la trainingul pe care o să-l susţin alături de cei  de la  Centrul de dezvoltare personală  "ABeZe”. Vom învăţa împreună chestiuni din acelea grele: cum ataci o măslină, cum biruiești un pește sau cum te ‘scobești’ între dinți”, declară cu umor prezentatorul.  

Evenimentul este dedicat celor care doresc să cunoască tipurile de tacâmuri, cum să le folosească  sau să le aranjeze corect, cum să mănânce diferite feluri,  sau cum să combine corect tipurile de băutură. Părintii vor învaţa metode practice care să ¬îi determine pe cei mici să  adopte un comportament decent la masă: “După acest training sunt convins că participanţii se vor simţi  mult mai relaxaţi la mese festive sau la restaurant. De altfel, este cunoscut  faptul că  cele mai bune afaceri  se fac în timpul  unei mese, iar acest training are menirea de a-i ajuta pe oameni să  se  concentreze  pe discutii şi nu cu care furculiţă  sau cutit să începă  primul fel de mâncare”, încheie Daniel Osmanovici.
 

×