x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden În cea de-a patra ediție a emisiunii iUmor, Cheloo va fi revoltat de comportamentul unui concurent: „Eu nu aș face asta niciodată!”

În cea de-a patra ediție a emisiunii iUmor, Cheloo va fi revoltat de comportamentul unui concurent: „Eu nu aș face asta niciodată!”

22 Oct 2016   •   12:10
În cea de-a patra ediție a emisiunii iUmor, Cheloo va fi revoltat de comportamentul unui concurent: „Eu nu aș face asta niciodată!”

În cea de-a patra ediție a emisiunii iUmor, care va fi difuzată duminică, 23 octombrie, de la ora 20.00, un concurent, venit cu scopul precis de a primi cât mai multe LIKE-uri, de a fi plăcut de Delia și de a nu fi bătut de Cheloo, va reuși să-i indispună pe cei trei jurați, care nu vor vedea nimic amuzat în momentul său. Potrivit juraților, glumele sale cu tentă sexuală spuse în preajma soției concurentului, afată și ea în sală, depășesc limita bunului simț și reușesc s-o pună pe aceasta într-o postură deloc confortabilă.

„Eu înțeleg ironia asta în cuplu, dar felul în care o spunea nu era deloc ok”, va reacționa Bendeac, în timp ce Cheloo va fi și mai virulent susținând că nu înțelege cum e posibil ca cineva să-și aducă soția gravidă la un spectacol și să-și bată joc de ea.

„Eu n-aș face asta niciodată. Nu că aș avea eu o conștiință oarecare, dar ține de normalitate. Nu aș face asta!”, a spus Cheloo revoltat. Ba mai mult, el crede că dacă ar fi fost în locul ei, ar fi urcat pe scenă, l-ar fi lovit cu ceva în cap și i-ar fi cerut divorțul.

×
Subiecte în articol: iumor cheloo antena 1