x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Next Star. Pepe vine cu Raluca și fiica lor, Maria, iar Connect-R cu Misha și fiica lor, Maya

Next Star. Pepe vine cu Raluca și fiica lor, Maria, iar Connect-R cu Misha și fiica lor, Maya

03 Apr 2015   •   17:08
Next Star. Pepe vine cu Raluca și fiica lor, Maria, iar Connect-R cu Misha și fiica lor, Maya
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

În premieră, jurații de la “Next Star” vin cu oamenii dragi, în Duminica de Florii, la Antena 1.
Pepe se va afla pentru prima oară într-un platou de televiziune alături de soția sa, Raluca, de fiica lor, Maria, de mama sa și de nepotul său, Santino. Connect-R va veni cu soția, Misha, cu fiica lor, Maya, și cu tatăl său. Maria Cârneci se va afla alături de soț, fiu, noră și de nepoțica ei, “comoara casei”, Marie-Rose. Lora va veni însoțită de mama și fratele ei, iar Vasile Muraru o va avea lângă el pe fiica sa, Sânziana, viitor medic. Cu toții s-au așezat în locul destinat juraților, ca să urmărească și să comenteze prestațiile artistice ale micilor și talentaților concurenți.

Cele mai active au fost Maria și Maya, fetițele lui Pepe, respectiv Connect-R, care au cântat, au aplaudat și, la un moment dat, au urcat pe scenă, fără să dea semne că ar vrea să coboare. Ba fetița lui Connect-R a început chiar să cânte și să joace pe acordurile unei piese populare interpretate de o micuță concurentă.

Este pentru prima oară când sunt alături de Misha, de Maya și de tata într-un platou de televiziune. Pentru Maya a fost o mare bucurie vizita la “Next Star”. I-a plăcut atât de mult că, la un moment dat, a vrut pe scenă. Și am lăsat-o”, ne-a povestit Connect-R.

Cum au comentat jurații și membrii familiilor lor prestațiile micilor concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 5 aprilie, în Duminica Floriilor, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

×