x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Pepe

Patru intrebari pentru Pepe

03 Apr 2004   •   00:00

Ionut Pascu, un latino-lover indragostit de... viata .

  • Este adevarat ca ti-ai facut bagajul si te-ai mutat la o blonda?

    Eu nu stiu sa fi facut asa ceva. Am casa mea, nu m-am mutat la nimeni. Deocamdata sunt singur, n-am o iubita oficiala. Ies cu foarte multi prieteni in oras, la distractii. Nu neaparat cu cineva anume. Spre exemplu, acum sunt la Brasov. Poate ca in grupul meu de prieteni o fi fost si vreo blonda, si de aici poate a aparut vreo confuzie. Dar o relatie in adevaratul sens al cuvantului nu exista inca.

  • Ai declarat ca nu mai esti gelos, ci bengos. Te-ai hotarat cum esti, de fapt?

    In aceasta perioada nu mai sunt gelos, fiindca... nu mai am pe cine. Probabil cand voi fi cu cineva, o sa fiu iarasi gelos. Nu pot sa stiu dinainte. Poate ca voi intalni vreo fata care sa nu-mi dea motive s-o banuiesc, adica sa ma gandesc de la bun inceput ca ma insala. Am zis, intr-adevar, la o emisiune de televiziune ca nu mai sunt gelos, ci bengos. Dar ultima parte era o gluma. Ca sa iasa rima.

  • Se aude c-ai iesit cu Oana Zavoranu, asadar, esti indragostit?

    Sunt indragostit de viata. Vine primavara, da coltul ierbii... si cred c-a iesit soarele si pe strada mea. E adevarat ca am iesit impreuna cu Oana Zavoranu si cu o gasca de prieteni la o discoteca. Mai bine zis la un karaoke. Si sa stiti ca Oana canta bine. Ne cunoastem de ceva vreme, dar, deocamdata, nu pot spune ca formam un cuplu. Ne distram, doar atat. Si daca ajungem si mai departe, care-i problema?

  • Esti un fel de latino-lover. Ce fel de femei iti plac, blonde sau brunete?

    Imi plac femeile frumoase. Nu conteaza daca-s blonde sau brunete. Nu am anumite standarde si nici sabloane in care sa le incadrez. Sa fie frumoase. Sa fie atragatoare, sa fie sexy. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu-i asa? Cand vezi atatea fete seducatoare in jur, nu poti sa ramai indiferent. Asta pe de o parte. Daca e sa fie o relatie durabila, trebuie sa ma conving ca ne putem intelege bine.

×
Subiecte în articol: antimonden