x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Şefa Yahoo este însărcinată cu gemeni

Şefa Yahoo este însărcinată cu gemeni

01 Sep 2015   •   16:55
Şefa Yahoo este însărcinată cu gemeni

Şefa Yahoo, Marissa Mayer, este însărcinată cu gemeni, urmând să nască în decembrie două fetiţe. Viitoarea mamă şi soţul său, fost director executiv la Google, au anunţat că nu îşi vor întrerupe activitatea în industria IT, relatează agenţia Reuters.

'Din moment ce aceasta este o perioadă unică în transformarea Yahoo, pe durata sarcinii şi după ce voi naşte îmi voi lua foarte puţin timp liber, aşa cum am făcut şi în urmă cu trei ani când s-a născut fiul meu, şi voi lucra aproape permanent', a scris Marissa Mayer pe un blog al platformei Yahoo.

În această perioadă Yahoo încearcă să îşi sporească implicarea în cadrul gigantului chinez de comerţ electronic AliBaba Group, iar acţiunile Yhaoo au scăzut cu 2,4% la tranzacţionare.

Marissa Mayer, 40 de ani, era însărcinată în 2012 când a preluat conducerea Yahoo, în iulie, şi în septembrie a născut un băieţel. După ce a născut, a lucrat de acasă şi, după doar săptămâni de la naşterea bebeluşului, s-a întors să lucreze la sediul Yahoo. Decizia sa de atunci a generat o amplă dezbatere în SUA pe tema femeilor care nasc şi trebuie să revină la locul de muncă, Mayer putând fi un exemplu negativ sau nu.

Mayer este căsătorită din 2009 cu antreprenorul în industria IT Zachary Bogue, fost director executiv în cadrul companiei Google, iar din 2012 lucrează în cadrul Yahoo.

×