x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ti-o imaginai pe Nadine in costum popular? (GALERIE FOTO)

Ti-o imaginai pe Nadine in costum popular? (GALERIE FOTO)

de CS    |    25 Oct 2012   •   14:32
Ti-o imaginai pe Nadine in costum popular? (GALERIE FOTO)

Ce facea ieri Nadine, in jurul orei 16.00, imbracata in costum popular, la Universitate, in fata statuii de la Teatrul National? Vedeta s-a aflat in postura de model, fiind incantata sa realizeze un shooting pentru promovarea colectiei de primavara-vara 2013, “LOST” Traditie in modernitate – o provocare!, care poarta semnatura designerului Dorin Negrau. Imbracata intr-un costum popular din zona Bihor, vechi de 50 de ani, care a apartinut bunicii creatorului de moda, cantareata arata cum nu se poate mai bine. Cu parul strans intr-o coada impletita si cu un machiaj cat se poate de natural, Nadine a facut deliciul trecatorilor si curiosilor care se opreau sa o admire! A fost pentru prima oara cand a imbracat un costum popular de colectie si s-a simtit minunat!

“Am fost onorata ca Dorin Negrau m-a ales sa port o bijuterie de familie, un costum cusut de bunica lui si la fel de mult, mi-a placut ca a fost necesar sa fiu nemachiata. M-a bulversat panica in care am intrat la auzul cerintei si m-a durut ca este nevoie de asa un mare curaj, pentru a iesi pe strada, natural, asa cum am fost lasati. Azi dimineata ma uitam chioras la trusa de farduri, cred ca in vreo ora, doua, o sa zboare pe geam. M-am saturat sa am stresul fardului si cand ma duc la piata. Parca mi-a spalat cineva creierii. De azi, all naturel !”, spune Nadine.

“Colaborarea cu Nadine a venit firesc, fiind una dintre putinele persoane publice care are un comportament natural in zambet si priviri, calitati pe care recunosc ca le-am remarcat inca de cand era la primul ei show televizat! Cu siguranta vom colabora si in proiectele noastre viitoare!”, a completat designerul Dorin Negrau.

×
Subiecte în articol: dorin negrau costum popular nadine