x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un câine aflat probabil sub influenţa drogurilor şi-a ucis stăpânul în timpul filmărilor pentru un documentar

Un câine aflat probabil sub influenţa drogurilor şi-a ucis stăpânul în timpul filmărilor pentru un documentar

15 Sep 2017   •   18:45
 Un câine aflat probabil sub influenţa drogurilor şi-a ucis stăpânul în timpul filmărilor pentru un documentar
Sursa foto: Iain Mcintosh / EyeEm/Getty Images/EyeEm

Un câine din rasa Bull terrier şi-a ucis stăpânul muşcându-l de laringe, în timpul turnării unui documentar pentru BBC. Animalul ar fi consumat ''speedball'', un amestec de cocaină şi morfină. 

Tragedia a avut loc la Londra în martie anul trecut, a scris The Guardian la 12 septembrie. O echipă de jurnalişti realiza un documentar despre droguri, când un câine, care răspunde la numele Major, s-a aruncat brusc asupra stăpânului său, Mario Perivoitos, şi l-a muşcat de gât. Echipa BBC a văzut, dar nu a filmat incidentul. 

Victima, care era şi proprietarul casei în care aveau loc turnările, a fost dusă în spital, dar a murit mai târziu din cauza rănilor, prea grave. 

Potrivit toxicologului veterinar Nicholas Carmichael, probele de urină ale câinelui arată prezenţa cocainei şi a morfinei la un nivel deosebit de ridicat. 

"Este foarte probabil ca câinele să fi consumat droguri, probabil mâncându-le. Este aproape imposibil să ştim dacă acest lucru l-a determinat să atace, dar drogurile i-au modificat cu siguranţă comportamentul", a spus expertul. 

Proprietarul câinelui era el însuşi sub influenţa drogurilor. Poliţia a spus că animalul va fi eutanasiat.AGERPRES

×