x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017

Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017

20 Oct 2017   •   15:00
Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabile să se concentreze și de cât de atente și adaptabile pot fi. Au abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării și este extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare frecventă a direcției. În sfera relațiilor personale, totul va merge conform aşteptărilor. Este important să nu uite că au și dușmani.

Taur

Vor fi ocupate cu activități de caritate. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Majoritatea se vor ocupa mai mult de pasiunile lor şi vor încerca să se exprime în moduri artistice. Unele native în Taur îşi vor reevalua radical viaţa. Altele vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou.

Gemeni

Dacă sunt doar la un pas de atingerea scopului şi nu mai au energie, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar. Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi o cale de ieșire odată ce au primit îndrumări. Să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice și, în al doilea rând, cu şefi înţelegători nu au de ce să se teamă.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac