x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETA MILITARĂ. Cum să slăbești 5 KILOGRAME ÎN 3 ZILE

DIETA MILITARĂ. Cum să slăbești 5 KILOGRAME ÎN 3 ZILE

06 Mai 2017   •   03:43
DIETA MILITARĂ. Cum să slăbești 5 KILOGRAME ÎN 3 ZILE

Dieta militara este ideala daca vreti sa pierdeti rapid in greutate si credeti ca aveti disciplina unui soldat. Pregătiți-vă pentru un regim drastic, dar cu un rezultat mai mult decât îmbucurător, mai ales dacă ai în față un eveniment la care trebuie să participi... și prea puține zile la dispoziție ca să slăbești într-un ritm obișnuit... Ce reprezintă dieta militara?

Aceasta promite pierderea in greutate a 5 kilograme in 3 zile, daca este urmata cu atentie, scrie ibtimes.com. Planul dietei ofera un ghid in care este explicat pas cu pas ce alimente si lichide sunt premise. Totul se bazeaza pe numarul de calorii de care organismul are nevoie pentru a arde zilnic grasime.

Dieta militara - planul pe zile:

Ziua 1: Mic dejun: o jumatate de grepfruit; 1 felie de paine prajita; 2 linguri de unt de arahide; 1 cana de cafea sau ceai. Pranz: 1/2 cana de ton (la conserva sau proaspat), 1 felie de paine prajita, ceai sau cafea. Cina: 85 de grame de carne (orice tip); 1 cana de fasole verde; jumatate de banana, 1 mar mic, 1 cana de inghetata de vanilie.

Ziua 2: Mic dejun: 

...................

Citeste mai departe AICI

×
Subiecte în articol: dieta militara