x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Cum să slăbești și să îți fortifici organismul cu DIETA VERDE

Diete sănătoase. Cum să slăbești și să îți fortifici organismul cu DIETA VERDE

15 Mar 2019   •   13:05
Diete sănătoase. Cum să slăbești și să îți fortifici organismul cu DIETA VERDE

Primăvara aduce în fiecare dintre noi dorinte și energii pozitive. Una dintre dorințele arzătoare ale celor ce se confruntă cu excesul de kilograme este o dietă potrivită, care să îi scape de probleme.

Printre cele mai indicate diete la început de primăvară este dieta verde, ușor de urmat și cu rezultate promițătoare. Acesta are la bază vegetalele de culoare verde, care sunt sărace în calorii, dar au un conținut bogat de vitamine, minerale și fibre, care ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Programul dietei se întinde pe o durată de șapte zile, cu trei mese pe zi și o gustare, excluzând înfometarea. Accentul se pune pe consumul vegetalelor de culoare verde, cum ar fi: salata verde, rucola, spanac, pătrunjel, mărar, ceapă verde, sparanghel, broccoli, varza de Bruxelles, castraveți, ardei verzi, avocado, varză chinezească, bame, fasole verde, dovlecei, anghinare, praz, germeni de lucernă, grâu încolțit, mere și pere verzi, kiwi, struguri verzi, lămâi verzi, fără a exclude carnea, lactatele sau peștele.

ZIUA 1:

Mic dejun: o cană cu ceai verde + un pahar cu suc proaspăt de fructe + ou fiert + un ardei gras

Prânz:......................

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei DIETE SANATOASE

×