x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Lumea în culori VII

Lumea în culori VII

de Alexandru Radescu    |    30 Mai 2009   •   00:00
Lumea în culori VII
Sursa foto: /

CU FULLHD, UN LCD CARE OFERĂ ALTE PERSPECTIVE Suntem într-un an fără Campionat Mondial de Fotbal, fără Olimpiadă. Ar fi fost doar o vară cu o criză fierbinte.



Dacă tot nu-ţi permiţi concediul pe care l-ai visat anul trecut când te pregăteai să revii la serviciu, măcar să petreci în casă în faţa unui televizor care să-ţi ofere noi experienţe „tele-vizuale". Un astfel de model ar putea fi LG LH5000, Full HD (rezoluţie 1920x1080), şi cu TruMotion 200Hz (o claritate a imaginii, chiar şi în timpul secvenţelor în mişcare), modul 24p Real Cinema rulând filmele la 24 cadre pe secundă.
 
În plus, LH5000 încorporează funcţii care permit reducerea consumului energetic, cum sunt: Smart Energy Saving Plus care reduce consumul de energie al televizorului LCD cu până la 73% sau funcţia Intelligent Senzor, care reduce consumul de energie prin analizarea luminii am­bientale din încăperea în care se află televizorul şi ajustarea precisă a luminozităţii televizorului. De asemenea, patru intrări HDMI 1.3 permit co­nexiu­nea simultană a mai multor surse HD sau full HD. Preţ: 4.000 lei pentru o diagonală de 42 inci.

×