Jurnalul.ro Timp liber Relatii 10 moduri simple prin care faci o femeie să te iubească pentru totdeauna

10 moduri simple prin care faci o femeie să te iubească pentru totdeauna

de Anastasia Paul    |   

În căutarea unei poțiuni magice care să o facă pe femeia pe care o vrei să te iubească mereu, există o cale mult mai simplă și mai directă.

Pentru a face o fată să se îndrăgostească profund de tine trebuie să fii dispus să fii vulnerabil, să acționezi ca egalul ei, să-i înveți limbajul iubirii și să nu încetezi să încerci să fii romantic.

Ca să faci o fată să se îndrăgostească de tine poate fi nevoie de puțin efort din partea ta dar trebuie să fie mai ușor decât să omori dragoni sau să-ți vinzi sufletul diavolului. 

Iată 10 moduri mărunte prin care convingi o femeie să te iubească pentru totdeauna:

1. Lucrează asupra ta
Nu este doar despre distracție și jocuri. Dar aici vorbim despre dragostea nemuritoare – cu siguranță, asta merită puțin efort, nu crezi? Nu există nicio modalitate de a sări peste acest prim pas. Trebuie să fii dispus să asculți răspunsurile pe care le auzi atunci când te întrebi dacă ești un om bun și să acționezi în consecință.

Marele bonus al acestui pas important este că ea va vedea munca ta, care ar putea include terapie, citirea cărților de auto-cunoaștere sau timp liber pentru auto-reflecție, iar ea va fi super impresionată. Nu toți bărbații sunt dispuși să facă acest lucru.

2. Ascultă
Și asta nu înseamnă doar să asculți cu urechile, ci să asculți cu inima și cu toată atenția. Acum, nu spun că nu îți asculți deja iubita, ci doar imaginează-ți încântarea ei când observă că îți lași telefonul jos și îi acorzi toată atenția.

Cu cât îi acorzi mai multă atenție, cu atât conversațiile tale vor deveni mai profunde.

3. Află cum preferă să fie iubită
Ceea ce echivalează cu dragostea în mintea ei poate să nu fie ceea ce îți face inima să bată cu putere. Așadar, s-ar putea să crezi că spunându-i „te iubesc” de douăzeci de ori pe zi ar trebui să fie suficient dar la fel cum toți avem stiluri diferite de învățare, avem și stiluri de iubire diferite.

Întreabă ce o face să se simtă iubită. Poate că e genul care are nevoie de atingere fizică. Dacă o întrebi pur și simplu ce o face să se simtă iubită, poate va fi onorată să se simtă regină. Odată ce ai aflat modalitățile prin care o facisă se simtă iubită, treci la acțiune.

4. Oferă-i cadouri

Cui nu-i placesă primească un cadou neașteptat, fără motiv, în afară de faptul că este o altă zi în care o iubești? Aceste jetoane de dragoste pot fi mici, ieftine și banale.

Arată că te gândești la ea. Chiar și atunci când nu vă vedeți. Dar nu o întreba niciodată dacă dorește să schimbe cadouri pentru o sărbătoare, doar să presupunem că o face... Chiar și atunci, dacă spune că nu vrea să facă schimb de cadouri, ar trebui să-i iei un cadou.

5. Fii sincer 
Este cel mai important. Uneori este greu dar ar trebui să-i spui că nu-ți place rochia aceea sau noua coafură. Dar poți spune adevărul fără a fi un nesimțit. Totul este în cuvinte. Ia o pauză înainte de a spune ceva care crezi că ar putea fi un punct sensibil și spune-l într-un mod care la început o face să se simtă bine, apoi spune lucrul care ar putea fi greu de auzit. 

6. Respect-o și trateaz-o ca pe egalul tău în toate privințele
O relație bună funcționează deoarece există doi parteneri egali. Aceasta înseamnă că trebuie să arătați interes pentru cariera ei și să o susții în alegerile ei. Dacă are o ofertă de carieră de vis într-un alt oraș, trebuie să iei în considerare efectele acesteia asupra întregii familii, nu doar asupra ei. Trebuie să-ți amintești că ea ar face același lucru pentru tine. Și când vine vorba de treburile casnice și de educație parentală, presupun doar că ești un tip modern și crezi că aceste responsabilități trebuie împărțite în mod egal. Dacă amândoi lucrați cu normă întreagă , atunci trebuie să fiți gata să faceți jumătate din munca acasă.

7. Când vorbești despre familia ta, asigură-te că o incluzi și pe ea
Acesta este un lucru mic, dar nu trebuie trecut cu vederea. Când găsești o fată pe care o iubești, ea devine în mod natural parte a familiei tale. Să presupunem că va dori să meargă cu tine în excursia anuală de pescuit a unchiului tău. Invit-o. Se va simți onorată că ai inclus-o.

8. Găsește modalități creative de a-i spune că o iubești
Da, chiar și după ce ai încercat și ai reușit să-i arăți dragoste în toate modurile pe care le-a arătat ea, este loc pentru mai mult. Pentru că nu știi niciodată, s-ar putea să descoperi ceva ce nimeni nu a mai făcut pentru ea până acum. Deci, cum ar fi putut ea să știe cât de bine ar face-o să se simtă? Romantismul nu este doar pentru primele zile ale relației. Trebuie să o faci să se simtă specială atâta timp cât sunteți împreună. Deci, gândiți-vă în afara cutiei. Acestea nu trebuie să fie expresii sau experiențe uriașe care costă mult. 

9. Permite-ți să fii vulnerabil
Mulți bărbați se luptă cu asta din cauza eșecurilor culturii noastre. Terapia te poate ajuta pe drumul către vulnerabilitate, dar, pentru început, sunt câteva lucruri pe care trebuie să fii dispus să le faci în relația ta: permite-ți să faci greșeli și admite-le. Permite-ți să fii real și adevărat, și nu ascunde nimic din tine. Nu-ți fie frică să plângi. Și nu-ți fie teamă să o lași să plângă și pe ea. Vulnerabilitatea permite o conexiune profundă și legături într-o relație. Dacă nu puteți fi voi înșivă în formele voastre cele mai brute, cum ar trebui să vă simțiți în siguranță construind o viață întreagă împreună? Nu te abține. Dacă există cineva care ar trebui să te vadă pe toate părțile, este dragostea vieții tale. Vulnerabilitatea o va face pe prietena ta să te iubească și mai mult.

10. Să nu o iei niciodată ca un lucru de la sine înțeles
Aceasta este regula finală care trebuie respectată, dar nici măcar nu va trebui să-ți faci griji dacă vei face toți acești pași. Nu-i da niciun motiv să se îndoiască de tine pentru că nimic nu se compară cu durerea de a-ți pierde iubirea.

Totul se rezumă la faptul că îți pasă de ea și de relația ta. Dacă încerci doar să adaugi una dintre aceste tehnici la repertoriul tău zilnic, multe dintre celelalte se vor pune în aplicare de la sine, notează yourtango.com.

Subiecte în articol: relaţii dragoste iubire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri