Jurnalul.ro Timp liber Relatii 3 moduri de a flirta care îl face să se îndrăgostească de tine într-o clipă

3 moduri de a flirta care îl face să se îndrăgostească de tine într-o clipă

de Anastasia Paul    |   

Flirtul poate fi dificil. Dacă îți place de el, atunci s-ar putea să fii puțin nervoasă, timidă sau chiar stânjenită. Dar nu-ți face griji! Poți să înveți cum să pari calmă și distractivă. 

Nu te gândi că flirtul eficient este un fel de știință pe care fie o înțelegi într-un felmagic, fie nu o înțelegi deloc. Adevărul simplu este că flirtul este arta de a face un compliment. Așa că flirtul este o modalitate foarte subtilă, indirectă și distractivă de a-i spune celuilalt că îți place de el, fără să-i spui direct.

Iată 3 moduri cochete de a-l face să se îndrăgostească de tine într-o clipă:

1. Gândește ca un cățeluș
Poate sună puțin ciudat, dar să fim sinceri – cățeii sunt stăpânii flirtului. Pe lângă faptul că mănâncă și dorm, aproape tot ce fac este să se distreze. Această atitudine jucăușă și distractivă este exact genul de mentalitate pe care trebuie să o arăți atunci când flirtezi. Dacă ești serioasă (sau, mai rău, morocănoasă) când ești în preajma lui, el se va plictisi destul de repede. Dar dacă doar te distrezi și nu iei nimic prea în serios, vei observa că este mai ușor să vorbești cu el, și este și super atractiv!

2. Tachinare ușoară
O modalitate grozavă este să-l tachinezi așa cum ai face un frate mic. Tachinarea se referă la unele dintre interesele, hobby-urile sau chiar echipele sportive cu care ține. Este ocazia grozavă de a cocheta cu el și de a te distra.

Asigur-te că folosești un ton jucăuș. Și referă-te la lucruri, în general, nu la ceva specific. Prin  urmare, referă-te la locul din care provine, nu la casa în care a locuit. Sau la compania în care lucrează, nu la rolul său în acea companie. 

3. Nu exagera
Când înveți cum să flirtezi cu cinevacare îți place, vei observa că atunci când flirtezi puțin cu el, obții rezultate grozave. Din acest motiv, multe femei cred că dacă puțin funcționează bine, mai mult va funcționa mai bine. Însă flirtul nu funcționează așa. Prea mult flirt te va face să pari imatură și enervantă. Flirtul ar trebui tratat ca un condiment, nu ca felul principal.

De unde știi dacă exagerezi cu flirtul? Este simplu. Trebuie să urmărești și să evaluezi reacțiile lui. Dacă ți se pare că îi place, atunci încearcă puțin mai mult. Dacă pare că nu răspune, atunci revino la cum era înainte.

Nu uita, flirtul ar trebui să fie distractiv. Trebuie să te asiguri că ai măcar un zâmbet răutăcios pe față, astfel încât să știe că doar cochetezi cu el, potrivit yourtango.com.

 

Subiecte în articol: flirt îndrăgostire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri