Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii sunt preocupate de dragoste, în perioada 9 - 15 septembrie 2024

3 zodii sunt preocupate de dragoste, în perioada 9 - 15 septembrie 2024

de Redacția Jurnalul    |   

Trei semne zodiacale vor fi prerocupate de dragoste în această săptămână.

Planeta comunicării, Mercur, și-a încheiat pe 9 septembrie mersul retrograd, ceea ce este o veste bună pentru toate semnele. Acesta revine la mersul direct prin zodia Fecioarei.

Săgetător

Preocuparea ta excesivă pentru carieră îți afectează relația, astfel că este bine să îi dedici mai mult timp.

Echilibrul este extrem de important, astfel că menține o comunicare deschisă cu partenerul tău de viață, în timp ce acorzi importanța cuvenită și vieții profesonale. 

Le poți avea astfel pe amândouă, o relație de dragoste excelentă și o carieră înfloritoare. 

Pești

Peștii trebuie să-și definească intențiile pentru a nu suferi în relația personală. Lucrurile evoluau bine însă ulterior s-au blocat.

Renunță să te mai gândești la trecut și apreciază ceea ce ai în prezent. Familia este foarte importantă pentru tine, prin urmare gândește-te la ce îți dorești și nu mai fii speriat. 

Este o perioadă bună pentru a evolua și chiar a face o schimbare importantă. Ai încredere că dorințele tale se vor împlini. 

Rac

Ești dispusă să te sacrifici pentru a avea o relație, o familie, însă acum este timpul să te mai gândești și la tine.

Ai făcut progrese mari în carieră dar nu te simți pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Ia o pauză și gândește-te ce anume îți sabotează viața. 

Nu uita că relația ta nu este inamicul, așa că ia-ți timp pentru a felul cum te simți și să găsești o soluție pentru a o face să funcționeze, potrivit catine.ro.

Subiecte în articol: zodii dragoste septembrie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri