Jurnalul.ro Horoscop Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 13 august 2024

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 13 august 2024

de Andreea Tiron    |   

Luna în Săgetător care are loc pe 13 august, pentru patru zodii înseamnă nimic altceva decât noroc și gânduri pozitive. Săgetătorul este zodia cel mai strâns legată de optimism și perseverență. Vom obține ceea ce ne dorim în această zi. Imaginează-ți simbolul Săgetătorului: Arcașul. Această creatură puternică își stabilește ținta și apoi se concentrează asupra obiectivului.

Săgetătorul se aliniază cu Jupiter, iar Jupiter tinde să ne aducă întotdeauna pozitivitate, speranță și încredere — lucruri pe care patru zodii le așteaptă în zile ca aceasta. Pregătește-te, țintește, acționează. Este timpul Lunii în Săgetător și suntem gata!

Iată un mesaj special pentru Taur, Gemeni, Săgetător și Capricorn din partea Universului pe 13 august 2024.

  1. Taur

Simți că ai petrecut suficient timp în „închisoarea” minții tale și ești oficial sătul de asta. Ai coborât, coborât, coborât și acum, că ai atins fundul, ești pregătit să începi să trăiești din nou — în lumină, cu fericire și toate accesoriile necesare.

Ai Luna în Săgetător care te împinge înainte și nu vei sta pe margine de această dată. Viața ta ar putea fi mult mai bună și ești absolut sigur că tu ești cel care poate face ca acest lucru să se întâmple. Ai învățat lecția.

Pe 13 august, porțile se deschid pentru tine, iar mesajul special pe care îl primești de la univers în această zi îți spune că este timpul să mergi după ceea ce îți dorești. Nu ești menit să zăbovești. Este timpul să-ți revendici drepturile!

  1. Gemeni

Câteva greșeli te-au dus acolo unde ești acum, dar asta nu înseamnă că nu poți face o schimbare completă. Se pare că Luna în Săgetător se gândește la tine când împărtășește mesaje de speranță și pozitivitate. Tocmai când credeai că nu mai poți coborî mai mult, Luna în Săgetător vine să te ridice.

O vei accepta. Vei accepta tot ajutorul și speranța pe care le poți obține. Te-ai simțit singur și ai nevoie de un impuls extern. Pe 13 august, primești mesajul de care ai nevoie și universul vrea să îți arate că, cumva, totul va fi bine.

Așa te influențează Luna în Săgetător, Gemeni. Nu te lasă niciodată baltă și întotdeauna se asigură că știi că ești o stea strălucitoare. Sigur, poți avea zile proaste, dar ele nu sunt menite să dureze pentru totdeauna. Așa că, marți, 13 august, ai ocazia să te ridici, să te scuturi de praf și să pornești din nou la drum.

  1. Săgetător

Dacă există o Lună în Săgetător în apropiere, ești un burete pentru vibrațiile bune care emană din ea. Pe 13 august, vei lua acea energie pozitivă și vei face ceva incredibil de creativ cu ea. Așa te manifesti, Săgetător. Îți transformi durerea în artă.

Universul este aici să îți amintească să îți folosești resursele pentru creativitate. Nu te afli într-o stare deosebit de rea în aceste zile; dar fluctuezi, și ai petrecut ceva timp simțindu-te puțin frustrat. Această zi îți permite să te concentrezi asupra binelui și să fii creativ, lăsând frustrarea în urmă.

Așadar, dacă simți brusc o nevoie puternică de a te exprima prin artă, muzică sau chiar scris, mergi înainte. Universul îți spune că ar trebui să fii fericit, iar fericirea pentru tine vine sub forma creației. Fă lucrurile în felul tău și strălucește în timp ce o faci.

  1. Capricorn

Ești întotdeauna propriul tău stăpân, ceea ce înseamnă că, ca individ, tu ești cel care își face planurile. Deși recunoști influențele din jurul tău, pe termen lung, de obicei, faci ceea ce vrei tu să faci și îți urmezi propria inimă. De aceea, această zi este importantă pentru tine, Capricorn. În timpul Lunii în Săgetător, vei simți de parcă universul încearcă să îți transmită un mesaj de mare importanță.

Ceea ce se întâmplă este că ai început să te abați de la drum când vine vorba de a rămâne fidel cu tine însuți, ceea ce este aproape de necrezut pentru tine. Trebuie să fii din nou consecvent cu tine însuți, deoarece acolo se află fericirea ta.

13 august te pregătește pentru un nou început și este unul de care ai nevoie. Mesajul pe care îl primești de la univers îți amintește să te asculți, să te ții de ceea ce te face să te simți confortabil și să îți respecți propria viață. Nu face compromisuri

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri