Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii vor primi semne din Univers, pe 12 iulie 2024

4 zodii vor primi semne din Univers, pe 12 iulie 2024

de Moira Dună    |   

Este vineri, 12 iulie, și, deși unii s-ar putea să se simtă obosiți și așteaptă weekendul pentru a se odihni, sunt încă deschiși și receptivi la orice s-ar putea întâmpla. Astrologia ne arată că, astăzi, Universul este energic și ne transmite semnale.

Luna face trigon cu Jupiter și Pluto, ceea ce influențează mai ales 4 semne zodiacale. 

Nu putem evalua dacă aceste semne sunt avertismente sau lumini verzi pentru a merge înainte. Ceea ce vom observa este că trebuie să auzim, să vedem sau să experimentăm orice dorește Universul să observăm. Ceea ce descoperim pe 12 iulie este important și puternic, iar dacă suntem deștepți, atunci ne-am putea modifica călătoria într-un mod pozitiv și sănătos.

1. Gemeni

Ai așteptat un semn din univers care să îți spună dacă ar trebui sau nu să faci o anumită mișcare. În timpul tranzitului din această zi al lui Venus opus lui Pluto, vei înțelege clar că trebuie să dai puțin înapoi și să „nu” faci ceea ce gândești. Poate că este vorba doar despre acest moment, și nu înseamnă neapărat pentru totdeauna. 

Cu toate acestea, dacă acest semn din Univers te lovește, vei ști că este real și vei fi atent. Ai cerut acest lucru, și așa îți vei asumă responsabilitatea pentru rezultate. Ai vrut adevărul și acum îl știi, așa că restul depinde de tine.

Deși nu ai răspunsul final, înțelegi că nu se va întâmpla astăzi, așa că este în regulă să te retragi și să aștepți mai mult.

2. Scorpion

Te-ai intrebat daca Universul te ascultă sau nu? Acum poti sta linistit pentru că vineri, 12 iulie; vei primi un semn care îți spune că ești nu doar „auzit”, dar și pe cale să găsești răspunsul la o întrebare care ți-a trecut prin minte de secole.

În această zi, Luna face trigon cu Jupiter, un tranzit cunoscut pentru reparațiile pe care le aduce. În cazul tău, Scorpion, asta înseamnă că vindecarea pe care ai căutat-o, ​​acum este pe cale să înceapă cu seriozitate. Există ceva ce vei citi astăzi și care îți va schimba perspectiva.

Uneori, este tot ce este nevoie, o simplă înclinare a unui punct de vedere și, pentru tine, este chiar lucrul care te duce de la o stare confuză la una de claritate și viziune. Acum poți continua fără complicații și te simți bine cu ceea ce Universul tocmai ți-a arătat. Toate acestea sunt pozitive.

3. Capricorn
Dacă ceri un semn, primești un semn, iar pe 12 iulie vei vei descoperi, cu ajutorul  trigonului dintre Lună și Pluto, că este timpul să faci o mare schimbare. Nu erai sigur dacă te afli pe drumul cel bun, dar simțeai că ceva nu este în regulă. Acum vei primi un semn că este în regulă să mergi mai departe și să schimbi lucrurile.

Ar putea să aibă ceva de-a face cu relația ta și, deși s-ar putea simți periculos și înfricoșător, acest tranzit este pozitiv pentru a-ți ghida acțiunile. Ceea ce ar putea fi nevoie aici este o simplă conversație între tine și persoana iubită. Nici mai mult nici mai puțin.

Vrei ca lucrurile să meargă bine și ai căutat un semn care să-ți dea speranță. Pe 12 iulie, speranța este ceea ce vei primi, și nu doar atât. Partenerii tăi îți vor stârni interesul și curiozitatea deoarece și ei au sperat la același rezultat pozitiv ca și tine. 

4. Vărsător

Universul îți va confirma ceea ce știi deja este adevărat, iar lucrul interesant la tine, Vărsător, este că îl găsești mereu. Ai o minte fantastic de imaginativă și, pentru că nu vrei să te îndoiești de tine, ceri semne pentru a clarifica lucrurile doar în cazul în care nu ești de acord cu ceva.

Universul răspunde dorinței tale de a cunoaște. Pe 12 iulie, în timpul tranzitului pe Lună în trigon Pluto, vei vedea că dacă îți ajustezi punctul de vedere și poți avea într-adevăr ceea ce ai visat. Trebuie să faci niște adaptări și asta ar putea fi cea mai grea parte pentru tine.

Cu alte cuvinte, trigonul dintre Lună și Pluto îți arată că poți avea ceea ce îți dorești dar ar putea exista unele compromisuri mentale și emoționale pe care trebuie să le faci pentru a atrage cu adevărat în viața ta. Totul este pozitiv pentru că, până la urmă, de aceea ai cerut un semn, notează yourtango.com.

 

Subiecte în articol: zodii 12 iulie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri