Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei 5 alimente „sănătoase” care cresc riscul de îmbolnăvire

5 alimente „sănătoase” care cresc riscul de îmbolnăvire

Am ajuns să cumpărăm tot mai des alimente pe a căror etichetă scrie ”bio” (sănătos), însă multe dintre ele nu sunt atât de sănătoase pe cât par, pentru că pot avea efecte secundare, crescând riscul de îmbolnăvire.

Alimentele sănătoase la care ar trebui să se renunțe sunt:

1) Iaurtul cu arome

Știm că iaurtul este foarte sănătos; este sursă bogată de proteine, calciu și probiotice, după cum o arată un studiu realizat de Universitatea Harvard, care mai spune că există o legătură între includerea în dietă a iaurtului și slăbit. Dar iaurtul care conține diverse arome prezintă și o cantitate mare de zahăr, oferindu-le acel gust dulce care poate provoca dependență. recomandat este să se mănânce iaurt simplu, în care poți adăuga tu nuci, semințe de cânepă și fructe.

2) Dresing-urile de salată ”light”

..................

Află mai m ult despre ce ascund unele alimente bio

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri