Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 idei de cadouri pentru pasionații de lectură

5 idei de cadouri pentru pasionații de lectură

Se apropie ziua de naștere, cea onomastică sau un eveniment solemn din viața celor dragi și cauți cadoul perfect? Sunt aceștia iubitori de artă, cărți și lecturi? Dacă da, atunci dă-ți frâu imaginației și descoperă cadouri inedite pentru fiecare gust, personalitate și cerință.

Ce gen le place să citească? Au un loc dedicat pentru cărți la ei în locuință? Preferă cărțile fizice sau cele virtuale? Preferă cafeaua sau ceaiul. Dar gustările favorite? Își iau notițe atunci când citesc informați utile ce pot fi aplicate în viața de zi cu zi?

Răspunde la toate aceste întrebări ajutătoare și așa vei găsi întocmai cadou perfect pentru persoanele dragi ție, iubitoare de lectură! Vei găsi cărți, accesorii, decorațiuni și obiecte pentru toate gusturile! Descoperă cele 5 idei de daruri cu care nu vei da greș!

Dăruiește cărți!

Cu siguranță știi care sunt genurile favorite de lecturi ale familiei și prietenilor tăi sau autorii favoriți ai acestora, așa că nu ezita să le oferi cele mai noi cărți din domeniu sau chiar produsele pe care și le doresc.

Surprizele sunt plăcute pentru toată lumea, însă pentru a te asigura că sărbătoritul sau sărbătorita nu are deja cartea pe care dorești să o cumperi, întreab-o ce i-ar plăcea să citească, așa îți va da hinturile perfecte!

Dacă persoana care urmează să primească darul este pasionată de cărți de dezvoltare personală sau sănătate, atunci vei găsi numeroase lecturi impresionante la autorul Gabor Maté. Cel mai bun prieten al tău are inimă de copil? Atunci surprinde-l cu poveștile deosebite ale autorului H.G. Wells, iar dacă amicul tău este un mare gurmand, nu trebuie să-i lipsească din bibliotecă Jamie Oliver!

Caiete și agende cu coperți irezistibile

Majoritatea cititorilor care preferă lecturile de dezvoltare personală, sănătate, știință sau alte manuscrise non-ficțiune doresc adesea să scoată ideile principale; acestea putând fi citite rapid și ușor după finalizarea cărții. Vei găsi numeroase modele de caiete pentru cei mici și mari deopotrivă, pentru toate gusturile și cerințele: carnețel A6, caiet A5 sau A4 cu foi veline, dictando sau de matematică.

Alături de caietele clasice, poți oferi un cadou excelent, precum o agendă cu copertă hardcover și chiar cu magnet, care se prinde pe lateral și protejează foile. Un cititor înrăit, care ia notițe oriunde și oricând, va avea nevoie întotdeauna de o astfel de agendă, fiind facil de transportat și depozitat, fără ca paginile să se îndoaie sau să fie expuse la umezeală.

Semne de carte

Irezistibile, drăguțe și practice, semnele de carte sunt întotdeauna un cadou extraordinar de oferit iubitorilor de lectură. Pentru un dar aparte poți alege doar semnele de carte cu design special, precum cele 3D, în formă de animale, cu desene haioase sau chiar și cele cu LED, ce pot fi folosite atunci când prietenul sau prietena ta citește.

Lampă pentru citit

Alături de semnul de carte cu LED poți alege cadoul perfect pentru persoana sărbătorită din variatele modele de lămpi de citit! Acestea sunt haioase, elegante și utile, mai ales când dorești să citești o carte, însă nu te poți bucura de lumina potrivită în încăperea în care te afli. Un astfel de accesoriu este îndrăgit de toată lumea, indiferent de vârstă sau gusturi.

Ceaiuri, cafele, gustări, căni și accesorii

Majoritatea iubitorilor de carte preferă o gustare delicioasă, fie aceasta naturală, healthy sau un snack bine-meritat, alături de o cană de cafea sau ceai. Așadar, află ce gusturi are sărbătoritul sau sărbătorita, alege ceaiurile din plantele favorite, cafeaua, dar și cele mai drăguțe seturi de căni sau ceainic, împreună cu accesorii inedite: infuzor, lingurițe în formă de carte, sticlă cu infuzor, cutii cu capac etc.

Ai găsit cadoul perfect? Lasă un comentariu cu accesoriile, cărțile sau obiectele decorative pe care le-ai oferit în dar persoanelor dragi ție, iubitoare de lectură și spune-ne cum au reacționat acestea la cadourile special alese! Apreciază timpul petrecut alături de familia și prietenii tăi și oferă-le momente fericite, de neuitat, atât la evenimentele speciale din viața lor, dar și în viața de zi cu zi!

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri