Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 idei pentru accesorizarea ținutelor la bărbați

5 idei pentru accesorizarea ținutelor la bărbați

Accesorizarea potrivită poate scoate din anonimat orice ținută, oferindu-i un plus de eleganță și bun gust. Indiferent dacă porți o ținută casual sau una mai elegantă, poți găsi diverse soluții pentru a avea ținute complete.

În continuare, îți propunem 5 idei de articole sau accesorii pentru ținutele tale.

1. Acordă importanță bijuteriilor

Bijuteriile reprezintă o formă ideală de a pune în evidență personalitatea și gusturile personale ale oricărei persoane. În cazul bărbaților, aceste accesorii conferă o notă de eleganță aparte.

Pentru a accesoriza o ținută, poți opta pentru diferite tipuri de bijuterii. Indiferent dacă preferi bijuteriile din aur sau din argint, opțiunile sunt numeroase. Poți purta brățări, lanturi barbati aur sau ceasuri. 

Ceasurile cu curea elegantă conturează imaginea unui bărbat punctual, care desfășoară activități profesionale importante, în timp ce un ceas casual poate fi integrat cu succes în numeroase stiluri și ținute de zi cu zi.

2. Descoperă varietatea de genți pentru bărbați

Atunci când te gândești la genți, le asociezi cu poșetele elegante pe care le poartă femeile. Ei bine, adevărul este că există diverse opțiuni versatile și pentru domni. Fiindcă este important să ai un accesoriu practic, pentru a transporta diverse lucruri pe parcursul zilei, îți propunem mai multe tipuri de genți pentru bărbați.

În cazul în care ești o persoană cu un stil de viață activ și sportiv, varianta potrivită pentru tine este un ghiozdan clasic. De asemenea, poți opta pentru o geantă pe umăr sau o servietă, dacă lucrezi într-un mediu care impune purtarea unor ținute elegante și formale. 

Totodată, îți oferim și o idee de geantă pentru vacanță: o borsetă sau o geantă de mici dimensiuni, purtată în stil poștaș. Astfel, vei fi comod pe parcursul zilei și te vei bucura de zilele de vacanță fără a avea o geantă voluminoasă.

3. Alege accesorii din piele

Materialele calitative denotă bun gust și atenție la detalii. Un accesoriu binevenit întotdeauna este cureaua din piele naturală. Acest accesoriu completează cu succes o ținută casual elegant, dar și o ținută distinsă.

Totodată, un alt accesoriu poate fi un portofel din piele naturală, care îndeplinește atât funcția practică, cât și latura estetică. Poți opta pentru culori neutre, cum ar fi negru, maro sau bleumarin. Astfel de nuanțe pot fi integrate cu ușurință în numeroase ținute, fără a atrage atenția asupra lor, dar oferind o notă de eleganță aparte.

4. Poartă cu succes ținute elegante

Ocaziile speciale din viața ta presupun și ținute pe măsură. Pentru zilele în care trebuie să porți un costum elegant, pregătește-ți accesoriile potrivite, având în garderobă o cravată elegantă, un papion sau chiar și butoni pentru cămașă.

Totodată, acordă importanță articolelor de îmbrăcăminte în funcție de sezon. De pildă, dacă trebuie să porți un costum elegant în anotimpul rece, poți opta pentru un palton elegant purtat peste costum. Alege un palton în nuanțe care te avantajează, într-o lungime potrivită.

5. Nu uita de ochelarii de soare

Ochelarii de soare ar trebui să fie un accesoriu nelipsit, mai ales vara. Pe lângă faptul că te ajută la condus pe timpul zilei, au și un rol estetic, completând cu succes orice ținută. În funcție de fizionomia feței tale, ai la dispoziție o varietate de forme de ochelari de soare, pentru a găsi perechea de ochelari care te avantajează cel mai bine.

Prin urmare, ai o gamă largă de accesorii din care să alegi pentru a alcătui ținute reușite. Poartă bijuterii care îți pun în valoare stilul personal, alege accesorii care te definesc și optează pentru articolele potrivite, în funcție de context. Iar înainte de toate, nu uita că zâmbetul și atitudinea încrezătoare sunt cele mai importante accesorii pe care trebuie să le porți mereu cu tine.

 

Subiecte în articol: accesorii pentru bărbați
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri